Beoltatjátok magatokat?
Nem, mert 100%-ban egészséges vagyok. Minden egyes nap teszek testi és lelki egészségemért.
30N
Én is már megkaptam mindkettőt, Pfizer, második után hevesebb oltási reakciók, amiket még sem az influenza, sem más (kullancs encephalitis, Hepatitis A, Tetanus) oltásnál nem tapasztaltam, de valószínűleg jobb, mint lélegeztetőre kerülni :)
Az a drgődényhívő, aki szisztematikusan lepontoz mindnekit, aki beadatta, remélem a nagy "nemtommivanbenne - nemisvizsgáltákbe" érvei mellett cigizik és kannás bort iszik mellé :D
Persze, nem kell hinni a tudósoknak, akik közel 10 évet tanulnak a felsőoktatásban a PhD-ig, és arra teszik fel az életüket, hogy kutassák pl az ilyen a vírusokat. Biztosan nem fogsz emlékezni erre a kommentre pár év múlva, amikor a betegség szövődményeivel küszködsz.
Üdv: egy tudósjelölt
Igen.
Nem kell félni az oltástól, hozzá értő emberek készítették. Ha ezzel segíteni tudok magamon, a környezetemen, meg az egész járványhelyzeten, akkor természetes, hogy beoltatom magam. Már regisztráltam, de utolsók közt kerül rám a sor, mert egészséges 18 éves vagyok.
Nagyon viccesnek (és egyben elkeserítőnek) tartom azokat az embereket, akik azért nem oltatják be magukat, mert szerintük chipet raknak belénk 😂 vagy mert szerintük így akarnak minket eltenni láb alól 😂
Azt is nevetséges kifogásnak tartom, hogy “ennyi idő alatt már hogy tudnának biztonságos vakcinát kifejleszteni”.
Az épelméjűek (persze akiknek szabad) szerintem beoltatják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!