Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Egyik haveromnal egy hete nem...

Egyik haveromnal egy hete nem akar szunni a laz, nappal 37,5re megy le, de este mindig 38 Milyen fajta lazcsillapitot ajanlotok? A hutofurdon, borogatason, algopirynen kivul milyen fajtat ajanlotok?

Figyelt kérdés
2021. máj. 2. 02:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Van olyan lazcsillapito, amiben van antibiotikum es veny nelkul least kapni?
2021. máj. 2. 08:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Nincs. Antibiotikum csak receptre. De lehet, csak egy banális vírus, vagy akár Covid is lehet.

Legyen sokat napon (ha van nap, itt most nincs), C vitamin, cink, bízza az immunrendszerre! Ha nem múlik, doki... Ha kell, ő ír antibiotikumot. Nekem covidra is írtak, megelőzésképpen. Ha úgyse megy le (szerintem lemegy addig), akkor ha kizárják a Covidot, irány a fogorvos, ha van rossz foga, csináltassa meg!

Kb ezek jutnak eszembe.

2021. máj. 2. 08:17
 13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon jo otlet, hogy legyen a napon sokat, meg hogy vegyen c vitamin meg czink pezsgotablettat. Koszonom szepen es tenyleg ki is kell varni h az immunrendszer gyozzon
2021. máj. 2. 08:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Ne pezsgőtablettát, abban alig van valami!

Én ilyenkor Jutavit-es C vitamint szedek, abban van D vitamin és cink is. A D vitamin nagyon kell, és télen kiürül a készlet. Viszont a legjobb forrása a bőrt ért napsütés. Rövidnadrágban, pólóban már 15-20 perc elég naponta.

2021. máj. 2. 08:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Orvos!

Nekem akkor volt tünet nélkül lázam, amikor kétoldali tüdőgyulladásom volt. Nem volt jó a közérzetem, lázas voltam, de nem tudtam hova tenni.

Orvosi konzultáció nélkül ne kapkodjon be minden vackot, mert csak tüneteket kezel.

2021. máj. 2. 08:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Én a covidtól 10 napig voltam lázas! 38.5-39.5!
2021. máj. 2. 10:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!