Rossz helyre adták be a vakcinát, sérülést sejtek. Mit lehet ebben az esetben tenni?
Napok óta fáj a vállam, és egyre csak erősödik. Amikor megnéztem az oltás beadásának helyét, láttam, hogy jóval a biztonságos zóna fölött, az ízületi toknál került beadásra, és az erősödő fájdalom miatt tartok tőle, sikerült az ízületet megsebezniük.
Kivel lenne érdemes beszélnem? Az ilyen eseteket MO-n is jelenteni kell? Külföldi ismerősömtől tudom, hogy az USA-ban nagyon komolyan veszik az ilyen baleseteket, de itthon még nem hallottam ilyesmiről.
Illetve volt valakinek hasonló tapasztalata?
Köszönöm!
Igen, releváns tanulmányokat folytatok, pontosan tudom, hova lehet beadni egy vakcinát, és hova nem. Továbbá azt is, milyen veszélyei vannak ennek, amiről beszélek.
A háziorvosomnak már írtam, de azt mondta, várjak még egy hetet, majd meglátjuk. Örömmel várok, de addig is tájékozódni szeretnék a továbbiakról, ezért tettem fel a kérdést.
A kérdésem elsősorban azok felé szól, akik éltek át hasonlók (vagy egy ismerősük), és van ötletük, mit kellene tenni. Gondolok a kezelésre, vagy az eset jelentésére (amit hasonló, emberi hibák esetében tenni kell).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!