Krónikus betegek kaphatnak Sinopharmot vagy nem? Tapasztalat?
Kaphatnak és igen is hatásos.
#1. Ha a szomszédod rosszul van, akkor érdemes lenne felhívnia az orvosát. Közel sem biztos, hogy az oltástól van.
Krónikus beteg vagyok többszörösen is. Hőemelkedésem volt és fájt a fejem két napig, amúgy más bajom nem volt. A háziorvosom ajánlotta fel végre nagy nehezen úgy, hogy év elején regisztráltam, se Sputnyik, se Astra, se Janssen nem játszhatott volna nálam a betegségeim miatt, Pfizerre meg hatezer évig várhattam volna, mert fiatal vagyok egy zsúfolt budapesti körzetben.
Aki még mindig az antigén teszttel jön... A legtöbb teszt egyféle ellenanyagot néz, a Sinopharm többfélét produkál, mert az egész vírust bejuttatják az oltással, nem pedig csak egy részét, mint a többi vakcinánál. Részletesebb teszt kell ehhez, a Synlab meg társai totálisan értelmetlen és pénzkidobás, ha Sinopharmot kaptál. Továbbá a sejtes immunitást ezek a tesztek nem mutatják ki, erre nem tudom milyen eljárás kell, hogy meglehessen nézni. Amúgy sincs Mo-n tudtommal kifejezetten Sinopharmra antigén teszt, de ennek rég néztem utána.
Konkrétan ez az egyik legjobb, ha félsz a mellékhatásoktól, az összes többi vakcina elég cifra dolgokat produkál. Nyilván van akit megvisel ez is, de a többi még durvább lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!