18 év alattiak oltathatjàk?
(asszem) #14 vagyok
Nem győztetek meg, ettől függetlenül játszunk el a gondolattal, hogy a vakcina biztonságos.
Először is: szerintetek normális az, hogy az emberek nyamvadt jogait veszik el ezzel a kártyával, diszkriminációval? Az egész olyan lesz, mint a Holokauszt. Az oltatlanok lesznek a zsidók, akiknek nincsenek jogaik, de azért mehetnek tusolni, az oltottak/hívők/állam meg a németek szerepét fogja betölteni. Lehet, hogy drámainak tűnik, de ez lesz az disztópiánk. Másik példa erre a romák és a feketék. Aki a rasszizmus ellen van és támogatja a BLMt, az mióta támogatja az oltatlanok hátrányos megkülönböztetését és a szabadság korlátozását?? Jó kérdés, igaz?
Másodszor: Ha a vakcina olyan biztonságos, akkor az oltottakat "megvédi az oltatlanokoktól", nem? Annál nevetségesebb állítást még nem hallottam, hogy az oltatlanok veszélyesek az oltottakra. Be vagy oltva, mégis mitől félsz? Hihetetlen.
Azt el ne felejtsük, hogy mRNS alapon működő vakcina módosítja az ember genetikai állományát. Aki figyel arra, hogy GMO mentes élelmiszereket vegyen, az magát génmódosítaná, komolyan?
Utolsó pontban megemlíteném még egyszer, hogy ez egy kísérleti fázisban lévő szer, amit embereken tesztelnek.
Konkrétan mi vagyunk a nyulak, akiken tesztelik ezeket. Semmi garancia nincs arra, hogy nem, fogsz meghalni pl 4 év után autoimmun betegségekben, rákban és más egyéb finomságban. Valaki nagyon hitetlen volt azzal kapcsolatban, hogy a súlyos, krónikus betegségek összefüggésve hozhatóak oltásokkal. Itt van neked egy példa:
Uccsó, jobbulás<3
Kedves #22!
A helyzet az, hogy a holokausztnál a zsidóknak nem volt lehetőség egy védőoltás segítségével lemondani a zsidóságukról szóval nekem ez elég erős hasonlat. Ráadásul sok külföldi országba sem engednek be bizonyos oltások nélkül, ezt is fasiszta intézkedésnek tartod?
A nem oltottak nem feltétlenül az oltottakra veszélyesek, hanem mondjuk a nem oltott gyermekekre. Sajnos a Covid okozhat náluk is súlyos megbetegedést. Ha úgy gondolkodnánk, hogy oltsa be magát, aki fél és az oltatlanok is mehessenek mindenhova akkor viszont egymást is le fogják fertőzni és tovább gyűrűzik a járvány. Nem véletlenül vannak kötelező oltások és nem csak az oltattja be a gyerekét, aki fél, hogy kanyarós lesz. Tehát igen neked jogod van moziba menni, viszont a gyereknek, aki melletted ül meg joga van ahhoz, hogy ne veszélyeztesse az egészségét a te döntésed. Én az utóbbit tartom fontosabbnak és sajnos most választani kényszerültünk.
Kérlek magyarázd el azt is, hogyan módosítja a genetikai állományomat az mRNS vakcina! Nagyon érdekelne, hogyan írja felül a molekuláris biológia centrális dogmáját. Ha bebizonyítod az akár orvosi szenzáció is lehet!
A cikknek is utánaolvastam. A helyzet az, hogy erősen vitatott, amit állít. Elég sok tanulmány született, ami az ellenkezőjét bizonyítja és a jelenlegi tudományos álláspont szerint nincs kapcsolat a polio vakcinák és a rák között. Megnyugtatlak amúgy a Kefauver-Harris Amendment 1962-ben jelentősen szigorított azon, hogy milyen teszteken kell átmennie egy gyógyszernek/oltásnak a forgalomba hozatal előtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!