18 év alattiak oltathatjàk?
Azt ugye tudjátok, hogy a többség nem önszántából oltat, hanem mert ellehetetlenül, ha nem megy bele.
Ez az igazi szemétség!
Szerintem rövidesen a csecsemők is sorra kerülnek majd.
Menet van a vágóhídra a szabadság illúziójáért cserébe.
Nem értem, hogy nem tűnik fel senkinek, hogy miben vagyunk?! :(
#10-11 Totális információhiány, és "mari néni" hozzáállás. Milyen "idegen anyag"? Az vírus biztos ismerős? Ja nem. Merthogy a vakcinák többi alapanyaga eddig is használt volt az orvoslásban, sé komplikációmentesen használták évtizedek óta. Egyetlen új anyag van bennük, és az maga vírus, vagy a darabja.
Mondj egy olyan vakcinát, amitől bárkinek hosszútávú problémája lett? Érdekelne, ha egyet is tudnál mondani, mert nincs ilyen. Az autisták konteóit megcáfolták ezerszer, és a "doki" be is vallotta, hogy kamuzott.
Szóval érdekele, hogy mondasz-e egyet is. A vakcina alapanyagai órák/napok alatt kiürül maradéktalanul. Ami bent marad az kevesebb, mint amit a vírus hagyna maga után, hiszen a vírusnak csak a specifikus, apró darabkáját használják fel.
#15 Melyik oltásba haltak bele mégis?
Látom, jön a mesedélután, csinálok is popcorn-t...
Van olyan oltás, amiről 5 ev utan derült ki, hogy komoly mellékhatása van. 2009-ben oltottak vele, 2014-ben derült ki. Influenza oltás volt, nézz utána.
Egyébként az oltásokat mielőtt embereken alkalmazzák, állatokon kísérletezik. Na most ez a fázis kimaradt a korona vakcináknál. Vagyik inkább ember kísérlet.
#18 Szuper!
És neked személyesen mindkét családtagod meghalt emiatt. A narkolepsziától.
Értem...
Az sem baj, hogy utólag kiderült, hogy a narkolepsziát más okozta? "Nézz utána"...
Az megvan, hogy az mRNS vakcinákat több, mint húsz éve használják a rákgyógyításban, és az egyetlen új összetevője a covidra jellemző mRNS részlet, a többi pontosan ugyanaz, mint eddig?
Az adenovírus vakcináknál hasonló a helyzet, nem is beszélve a kőkori elölt vírusos technológiáról?
Az is megvan, hogy minden egyes oltás utáni halálesetet nemcsak a magyar, hanem külföldi vizsgáló szerveknek kötelezően le kell jelenteni, ahol részletes vizsgálati, boncolási, és egyéb anyagokat csatolva teljes mértékben kivizsgálnak minden egyes esetet? Az AZ-val kapcsolatban is így vizsgálták azt a 34 esetet, amikor akár a gyanú felmerült, hogy az oltás következménye a véralvadási probléma?
Az USÁban is folyamatosan figyelik az oltottak között az újrafertőződési, megbetegedési, elhalálozási adatokat.
Az USÁan eddig 66 millió ember kapta meg a Moderna mindkét oltását. Ebből 0.07%-ban fordult elő egyáltalán újrafertőződés (pozitív PCR teszt 0,008%), ebből összesen 396 kellett kórházban ápolni, és összesen 74 ember halt meg covid szövődményben (0,0001%).
Tehát 66.000.000 emberből 74.
Igen, van statisztika, és figyelik.
A mesékre meg nem vagyok kíváncsi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!