Magas vérnyomással veszélyes lehet a kínai/orosz/astra vakcina?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 21. 12:57
1/3 anonim válasza:
Egyik oltásnál sem kizáró ok a magas vérnyomás, nincs külön figyelmeztetés sem, mint pl a terhes/szoptatós anyukáknál.
A COVID viszont veszélyesebb magas vérnyomással szenvedőkre, ezért is veszik őket előrébb az oltási sorrendben.
2/3 anonim válasza:
"A COVID viszont veszélyesebb magas vérnyomással szenvedőkre, ezért is veszik őket előrébb az oltási sorrendben."
Nem veszik őket előrébb. Magasvérnyomásos vagyok, nem igazán szándékozott beoltani a háziorvos. Végül elkaptam a kórságot, majd mondja, hogy nos, akkor engem már nem is fog beoltani.
3/3 anonim válasza:
Érdekes ez az oltási sorrend egyébként
Nálunk a magas vérnyomásos anyukámat hamarabb hívták, mint a 86 éves nagymamámat. Egy a háziorvosuk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!