Lehet kötelezni jelenleg bárkit oltásra?
Figyelt kérdés
Egészségügyi dolgozókat, orvostan hallgatókat vagy egészségügyben tanulokat?2021. ápr. 16. 16:57
2/25 anonim válasza:
Mivel nem írtad milyen oltás, ezért persze, van egy rakás kötelező oltás, azokra mind kötelezve vannak a szülők, be kell oltatni a gyerekeiket.
3/25 anonim válasza:
Jelenleg Magyarországon nem kötelező senkinek sem a COVID oltás.
4/25 anonim válasza:
Egészségtudományi karon covid oltás nélkül nem lehet gyakorlatra menni nálunk. Ennyit erről hogy nem kötelezhetnek...
5/25 anonim válasza:
A kérdésben a jelenleg szó fontos. Már pedzegetik, hogy ha nem lesz elég oltásra jelentkező, a kötelezés is szóba fog jönni.
6/25 anonim válasza:
Nem kötelezhetnek jelenleg senkit erre. Viszont az más kérdés, hogy egyes helyzetekben hogyan gyakorolnak nyomást emberekre.
7/25 anonim válasza:
Orvostanhallgatók között is lehet olyan, aki nem olthato. Akkor o nem válhat orvossá?
8/25 anonim válasza:
#7, tudnál mondani olyan helyzetet (betegséget), ami miatt valaki nem oltható? (Tényleg kíváncsivá tettél)
9/25 anonim válasza:
Kötelezni nem viszont tudnak olyan feltételeket szabni, hogy nem kötelező, de mégis... azt hiszik nagyon okosak amúgy. Csak olvasgassátok a Kormány hivatalos oldalát, durva a napi 10 burkolt célzás szerintem. A mai posztok mind burkolt oltásra felhívás és egyre tahóbb módon nyomják az emberek arcába. Szerintem érzik, hogy lassan elérik a plafont és nem lesz újabb jelentkező oltásra , szóval hamarosan hozzá kell nyúlni a fiatalokhoz is, mert ott még van rengeteg ember, akik , majd növelhetik a megakadt oltási számot. Orbán nem tudom, milyen álomvilágban él és 8 millió oltottról beszél, de a 6 hét múlva a kétszeres oltás is szerintem balgaság, ami ugye már 6.5 millió lenne 6 hét múlva... Meg a mai vicc kategória. "Az első lépés a normális életünkhöz a teraszok nyitása" :DDDDDD komolyan az jó dolog, hogy nyitnak és dolgozhatnak emberek, de hol kell ez egy normális élethet??? A normális élethez először az időkorlát és a maszk használatának eltörlése lenne a cél szerintem, mert az normális élet, ha nem maszkba és nem meghatározva járhatsz csak ki este....
10/25 anonim válasza:
Így konkrétan nem fogják kimondani, de meg fognak szorítani minket valamivel sajnos.
Nagyon jót írt az előttem szóló. Lassan több vakcina lesz, mint regisztràlt. Akkor majd kötelezővé teszik valakiknek. Vagy kiszorítanak innen onnan. Aztán akik megunják,csak beadatják.
Szerintem hányinger ami megy már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!