Apám kötelezni akar, hogy beoltassam magam a covid ellen.
Beoltassam magam vagy ne? 19/L
Figyelt kérdés
Előbb hívott fel, hogy online regisztráljak a nem tudom hova, hogy majd ő és én is beoltatjuk magunkat. Mondom neki, én biztos nem fogom beoltatni magam. Mondja nekem, többféléből lehet választani, hogy melyikkel akarom beoltatni magam. Hát engem ez nem győzött meg, és tudtommal hozzánk csak az orosz ér ide.
Beoltassam magam vagy ne?
2020. dec. 10. 16:09
1/10 anonim válasza:
ne
2020. dec. 10. 16:12
2/10 anonim válasza:
Nem lehet választani. Egyébként nagykorú vagy, nem kell azt csinálnod amit mond.
2020. dec. 10. 16:16
3/10 anonim válasza:
19 eves vagy, apad nem kotelezhet semmire. Amig tenyleg nem lesz kotelezo az oltas, addig en sem fogom beoltatni magam, 23 eves vagyok, egeszseges, es eddig megusztam szerencsere a virust is.
2020. dec. 10. 16:17
4/10 anonim válasza:
Ennek az eldöntése csak is rád tartozik.
2020. dec. 10. 16:17
5/10 A kérdező kommentje:
Én megmondtam neki, hogy nem. Azt mondta, ha nem én regisztrálok, akkor regisztrál helyettem. Persze, megteheti, csak nem fogok elmenni + fölös reklámok az emailemen.
Csak arra voltam kíváncsi, hogy az oltást mások szerint, akik nem a drága mindentudó apám, mit gondolnak.
2020. dec. 10. 16:19
6/10 anonim válasza:
Hol van még az oltás?! Ha ilyen tempóban haladunk az oltás felé, talán mi leszünk Magyarok az utolsók akiknek küldenek...majd amikor a többi ország rég megkapta.
2020. dec. 10. 18:14
7/10 anonim válasza:
Ja most meg eladják az oltást amikor ezt a szart kifejlesztették.Jó biznisz.
2020. dec. 11. 17:44
8/10 anonim válasza:
Ha te úgy gondolod, nem kell beoltatnod magad. Szabad döntésed, mit csinálsz.
2020. dec. 11. 20:21
9/10 anonim válasza:
Ne legyél ennyire életképtelen...
Bekamuzod hogy regisztráltál,majd mikor ideér az oltás,te egy kamu időpontot mondasz. Aztán mintha elmentél volna egyedül,mindenki örül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!