Miért van, hogy bizonyos embereknek a köldöke olyan fura?
Figyelt kérdés
Születés után nem sikerül olyan szépen elvágni a köldökzinórt ? Mert vannak, akiknek nem egy szabályos bemélyedés a köldöke, hanem kifelé áll és nem szép.
Ez véletlen alakul így és nem lehet vele mit csinálni vagy akkor lesz ilyen, ha mondjuk az orvos nem figyel oda eléggé erre ?
Másik kérdés : A császármetszés nyomai eltüntethetőek vagy eltűnhetnek ?
Anyukának gyerekkorában vakbélműtétje volt és semmi nem látszik a helyén, kicsikoromban se látszott már neki (kb 10- 14 évvel a műtét után).
2010. aug. 21. 16:17
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
nem, én ilyesmire gondoltam. a két fiú unokatesómnak is ilyen, kiskoromban mindig náztem, miért olyan.
( kattintásra nagyítódik )
2010. aug. 21. 16:30
3/3 anonim válasza:
Állítólag az attól függ, hogy gyógyul be. Pl nekem szüleim nagyon odafigyeltek a köldökömre mikor pici voltam, mindent úgy tettek ahogy az orvos mondta, és hálás is vagyok érte. Barátomnak viszont kifelé dudorodó köldöke van, gondolom neki úgy gyógyult be. Az lehet, hogy a testsúly kicsit változtat a köldök formáján, én viszont sovány vagyok és nem hasonlít egyikre sem a köldököm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!