Melyik oltást kaptátok, és milyen mellékhatásokat vettetek észre?
Kaptam ma egy Astra-Zeneca oltást, estére kicsit padlóra tett, ezért érdekelne hogy akik kaptatok, nektek milyen mellékhatásokat okozott?
Pfizer volt a családban másnak, és őt is egy-két estére döntötte le, de utána semmi panasz nem volt
Ma kaptam modernat. Eddigi tünetek kezem fáj, nehéz megemelni is, fáradékonyság, és meleg a fejem de nincs lázam.
23f
11: Nekem borzalmas éjszakám volt: fájt a karom ahová kaptam, az éjszakát végig ilyen félálomszerű állapotban forgolódtam végig, lázzal meg mindennel
Most már kezdek kicsit jobban lenni, előjött egy kis ízületi fájdalom, de szerintem a nagyján már túl vagyok
Remélem neked enyhébb lesz a mellékhatás 😉
Én 28 éves vagyok, tegnap kaptam meg az első szputnyikot. Estére belázasodtam, de 38.1nél nem ment feljebb. Emellett gyengének érzem magam, fejfájás, ízületi fájdalom amit még tapasztalok. Most 37.6ot mértem. Elvileg ezek az influenza szerű tünetek a leggyakoribb mellékhatások az orosz vakcinánál.
Az oltás helye is fáj és érzékeny.
#13: Neked is voltak ilyen hasmenés-szerű tünetek?
Tegnap nekem egyáltalán nem volt étvágyam, csak estefelé, és ma se igazán esett jól semmi, csak egy kis tea
Astra-t kaptam 5 héttel ezelőtt, 1.oltás. Volt 2 borzalmas napon és éjszakám utána. Láz(38,7), izom-és izületi fájdalom, fejfájás, szédülés, egyre erősödő fájdalom az oltás helyén, heves szívdobogás. A legrosszabb viszont az volt, hogy nem tudtam aludni. Ólmos fáradtságot éreztem, feküdtem de nem tudtam aludni. Összesen kb 5 nap elteltével éreztem magam teljesen kipihentnek és egészségesnek, de a fájdalom a szúrás helyán tovább megmaradt.
#14: Párom is Astrát kapott, neki "csak" 1 éjszakán át volt láza, viszont 2 napig volt hasmenése. A többi mellékhatás nála is jeletkezett.
11/17 vagyok.
Kicsit reggel rázott a hideg, a kezem még mindig leszakad, plusz szétment a fejem ma annyira fájt, muszáj voltam bevenni gyógyszert, de eddig megusztam ennyivel.
Neked is jobbulást kérdező 😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!