0.25mg frontinbol 5db ot egyszerre beveszek mi tortenik? Mellekhatasok? Rosszullet, esetleg korhaz, ossze eses?
Normalis valaszokat legyszives.. depressziora szedem.
L
Normális választ egy nem normális kérdésre???
Szedd úgy ahogy felírta az orvos!
Szia!
Semmi nem történik, alszol egy jó mélyet, lehet, hogy 10-12 órát is. Kis fejfájással és ürességérzettel ébredsz majd.
Én is depresszióra szedtem. Nincs értelme ezt a részét kipróbálni szerintem. Nekem is vonzónak tűnt, hogy pihenjek egy kicsit ijesztő gondolatok nélkül. De sajnos ez a mennyiség tehetetlenre és tompára kikapcsol, és utána sokkal rosszabb, mert szociálisan lemaradsz.
Szóval szerintem egy sima alvás, kisebb mennyiséggel is hatásos. Hidd el, 0,5 mg-től is bealszol egy perc alatt.
Koszonom. De bevettem.. es szedelgek .. nem sajnaltatni akarom magam. Nem kell felre erteni..
De esetleg nem fogok osszeesni 38fok melegbe az utcan, vagy mento nem fog elvinni? Azt nem akarom hogy elvigyen, de felkeszulnék most a legrosszabbra is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!