Azoknak mi értelme beoltatni magukat aki a teszt szerint átestek a víruson?
Figyelt kérdés
Ha valaki átesett a víruson akkor hosszú évekig is akár védett marad mert így mukodik az emberi szervezet. Tehát utana nem fogja mégegyszer elkapni ezt a vírust mivel nem olyan mint mondjuk az influenza. Viszont aki elkapja és átesik rajta csak 6 hónapos védettség igazolványt kap. Lehet egy megbízhatóbb teszttel is elvégezni viszont akkor utána fizetni kell a vedettseg igazolványért több mint 10 ezer forintot és csak 4 hónapig fog szólni. Akik beoltatják magukat meg azoknak nincsen időkorlát olyan igazolványt kapnak. Kérdezem én akkor hogy ez így normális? Tehát ha én átesek valamin és a szervez utána már nem fogja engedni éveken keresztül hogy elkapjam ezt a covidot mondjuk akkor miért csak 6 vagy 4 honapig szolo vedettseg igazolványt fognak adni? Ez az egész arról szól hogy akik átestek rajta azok is oltsák magukat sőt már mindenki minden ember. Innen jön az hogy valamit nagyon akarnak az emberiséggel csinálni az oltással kapcsán. Meg ha jön ez a megkulonbeztetew hogy csak azok mehetnek bárhová akiknek védettségi igazolványuk vannak ez már az enberi jogok súlyos megsértése és zsarolása. Ez olyan hogy valakire fegyvert fognak hogy hs nem veszi be a mérget akkor lelovi. Ugyanezt csinálják a tisztelt kormány az emberekkel a vakcinával kapcsolatosan.2021. ápr. 1. 00:25
11/15 A kérdező kommentje:
Miert kene ehhez szaktudas? De valaszt nem irtatok hogy miert csak 6 honap meg 4 honap es stb es mivel nincs valasz a hallgatas egyetertes szoval koszonom.
2021. ápr. 1. 00:59
12/15 anonim válasza:
Nem jartam orvosira de mindenki ezt mondja.
FFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
13/15 anonim válasza:
Akkor legyen igazad. Ez most min valtoztat?
14/15 anonim válasza:
Én más oldalról világítanám meg a szitut. Aki átesett rajta és kap egy 6 hónapost (vagy 4-et, ha korábban nem tesztelték), miért oltják már 3 hónap múlva, miközben másoknak (akik nem védettek) meg emiatt később jut? Ez hiba.
15/15 A kérdező kommentje:
Az oltás egyértelműen nem vírus miatt hozták létre és nem véletlenűl eröltetik minden áron az emberekre. Más ennél veszélyesebb virusoknál soha nem volt ez csak ennél és Bill Gates még évekkel ezelőtt mondta ki a népírtást.
2021. ápr. 1. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!