Szerintetek van értelme 37-38 hetesen beoltatni magam?
Persze, hogy van ertelme. A babanak mar ugyse art a III. trimeszter vege , pluszban meg lehet O is kap egy kis vedettseget.
Ha most nem, szules utan kitudja mikor kerulnel sorra.
Kísérleti szert a terhesség bármely szakaszában felelőtlenségnek tartok bevenni/beadatni. Teljesen mindegy, hogy biztonságosnak mondják, mivel még nincsenek erre vonatkozó hiteles és megbízható adatok, én biztosan nem kockáztatnék. Pláne úgy nem, hogy 3 hónapja estél át a fertőzésen, igen nagy valószínűséggel még vannak antitestek a véredben.
#1-essel abszolút nem értek egyet: a baba tüdeje az tolsó 1-2 hónapban érik meg a megszületésre (ezért szoktak kapni a 7-8 hónapos koraszülöttek tüdőérlelőt szükség esetén). A covid leginkább a tüdőt támadja, mint az köztudott (legalábbis eleinte még így volt), úgyhogy semmiképpen nem kockáztatnám meg, hogy olyan mesterséges anyag kerüljön belém és rajtam keresztül a babába, aminek bármilyen formában köze van a vírushoz vagy annak bármely részéhez.
4: olvasgass egy kicsit az mRNS oltások működéséről (de akár a régebbi oltásokéról). Max antitestek mennek át a placentán, a vakcina tartalma a kart sem tudja elhagyni... A tüdő fejlődésére való hatás meg nagyon logikusnak tűnik, kár hogy mellőz mindenféle biológiai alapot... Maga a sars cov2 sem fertőzi a magzatot, "csak" az anya tud rettenetes állapotba kerülni, ami miatt cuki oxigénhiány, koraszülés, stb jön mint következmény.
Kérdező: mindenképpen.
Persze, hogy be. A babám és az én egészségem az első.
Nem szeretnék lebetegedni, kórházba kerülni.
Felelőtlenségnek tartom az anyukákat akik nem oltatják be magukat, ki fog a gyerekükről gondoskodni ha ők kidőlnek a sorból? Persze van apja stb de velem van 0-24 a szoptatott gyermekem, én nem kockáztatok.
Igen, van értelme. Inkább az oltás, mint a lélegeztetőgép és halál.
Mindenki azt gondolja h vele ez nem történhet meg, pedig de, sajnos nagyon is.
Tegnap hunyt el 37 évesen covidban egy volt osztálytársam, teljesen egészséges volt a covid előtt! Az ilyen eseteket ha lehet, el kell kerülni oltással! (Ő 1 hónapja fertőződött meg tehát még nem volt lehetősége oltatni magát ilyen fiatalon)
Terheseket Pfizer/Modernával oltanak, ezek teljesen biztonságosak, nem igaz az hogy kísérleteznek az emberekkel. A magzatnak semmi baja nem lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!