11/22 anonim válasza:
Bár fiatal vagyok, igen, mivel szeretném visszakapni a régi életem, és társadalmi kötelezettségemnek is tartom. Viszont szeretnék választani vakcinát, amivel tuti utazhatok is majd, illetve van részletes dokumentációja. (Pfizer vagy talán az orosz)
12/22 anonim válasza:
Nem, mert én már átestem a covidon enyhe tünetekkel, lázam sem volt. Szaglásvesztés, nem éreztem az ízeket, folyt az orrom egy kicsit meg úgy éreztem magam mintha leütöttek volna, de dolgozni azt tudtam. Kicsit félek a vakcina esetleges fel nem derített távoli mellékhatásától (3-5 év kb), emiatt inkább kikerülöm ameddig csak lehet az oltakozást. Én testem én döntésem. Jöhet a lepontozás. :)
13/22 anonim válasza:
Ha a covid nem okoz gondot, akkor a vakcina se fog, ez garantált, mivel az is a vírus egy kis részét tartalmazza, tehát kizárt hogy bármi olyat okozzon évek múlva is amit a covid nem.
14/22 anonim válasza:
Igen, kedden megyek a másodikra. Szívműtött vagyok.
15/22 anonim válasza:
Valószínűleg igen. Nekem az egyetlen álmom miatt az a fontos hogy rövid távon életben maradjak, így ha évek múltán kinyír azt már pont leszarom.
16/22 anonim válasza:
Már beoltottak, és teljesen jól vagyok.
17/22 anonim válasza:
Nem!! Bár eddig nem tudtam, hogy ez tàrsadalmi kötelesség, miközben "nem kötelező"...
18/22 anonim válasza:
Mar be vagyok oltva es mindig be is leszek.
20/22 anonim válasza:
Örülök hogy igenből van több. Én is mindenképpen, egy percig sem gondolkodtam rajta. Én is társadalmi kötelezettségemként tekintek rá ahogyan a kötelező oltásokat is mind megkaptam sőt azon kívül is egy csomót, influenza ellen is oltottak, úgy ez ellen is oltatok ez alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!