Hova forduljak megváltozott szaglással?
Figyelt kérdés
Fül orr gégészre gondoltam, de mit tudna tenni? Covid óta rothadó szagot érzek, főleg hús esetében, van H nem is érzem. Nagyon zavaró.#szaglás #Rothadó szag
2021. márc. 25. 08:35
11/19 anonim válasza:
Nincs jobb otletem minthogy tanacsolham a kamillaval inhalalast, meg voroshagymaevest(csinalhatsz katonakat). Hatha ez feleleszti. Regeneral meg ved is. En szerencsere nem v meg nem kaptam el, mar beoltottak viszont. Jobbulast. :)
16/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok, ha esetleg valaki küzd vele és nem javulna: az itteni tanácsok alapján B Vitamin komplexet kezdtem el szedni, a hús szagát már normálisan érzem, egyebek mellett ez a visszatérő rothadás szag érzésem is elmúlt. Paprikát nem próbáltam még ki, de ez szerintem biztató! :) Szóval hajrá!
2021. ápr. 18. 08:13
18/19 anonim válasza:
Örülök, hogy javult!:) Jó egészséget!
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) nektek is!
2021. ápr. 22. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!