Hova forduljak megváltozott szaglással?
Ez sajnos ilyen, hónapokig tart, mire javul. Hasonló ideje küzdök én is ezzel, szerencsére a büdös szagok már elmúltak, de még mindig nem érzek normálisan szagokat. Állítólag a szaglás tréning segíthet, még nem próbáltam. Azonos illatokat szagolgatsz meg minden nap, miközben tudatosítod magadban, hogy ez pl. a citrom szaga. Gyakorlatilag újraprogramozod a szaglásodat. Ha kipróbálod írd már meg kérlek, segített-e valamennyit. Köszi előre is.
Próbáltam már ezt a trenirozast, lehet én csináltam rosszul, de nekem nem használt - vagy csak nem voltam elég kitartó.
Valszeg amit tanacsoltak itt, szedek B vitamint és együtt csinálom ezt. Rettenetes egyébként, egyszerűen vannak ételek amiket nem tudok élvezni...
Nem tudnak mit csinalni vele. Ki kell varni,mig visszater.
Nem teged akarlak elkeseriteni, csak ez is egy ok a szaz masikbol, miert nem kene a covidot lesajnalni es a tobbsegnek szabalyokat szegni.
Itt, Angliaban az elso hullam mar tarolt. Vannak, akik meg mindig az akkori fertozes utohatasait nyogik.
Nagyon kivanom, hogy mielobb terjen vissza a normalis szaglasod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!