Mi a módja, ha szeretném megkapni a Covid elleni védőoltást, de kizárólag csak Pfizert?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy alapból nem lehet választani, ami éppen van, amikor te sorra kerülsz, azt kapod.
De ha beregisztrálok, és felhívnak, hogy menjek, ha megkérdezem, hogy épp melyikkel oltanak, akkor megmondják? És ha megmondják, akkor mondhatom, hogy köszönöm ezt nem kérem, inkább majd később? És ezt megtehetem mindaddig mig éppen Pfizerrel nem oltanak? Illetve megbeszélhetem előre a háziorvossal, hogy engem kizárólag akkor értesítsenek mikor éppen Pfizerrel oltanak?
2021. febr. 24. 15:43
11/12 anonim válasza:
8- 10#
Számolni sem tudsz, de kötekszel.
Nagyarcú.
12/12 anonim válasza:
Nagyarcú? Mondja ezt az aki pletykáknak hisz és azért fröcsög?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!