Választható védőoltások közül melyiket kapta meg a babátok? Melyiket szeretnétek beadatni?
Mi minden oltást kérünk.
Kaptunk rótát és most megyünk az agyhártyaellenire.
Mi most megyünk majd a két hónapos oltásra, akkor igényelném a pneo..coccust (sosem tudom mi a neve pontosan).
Még a Rotán gondolkodunk, a párom nem szánja rá a pénzt, az anyósom oda is adná a rávalót, a védőnő ajánlja, amiket olvasok róla úgy tűnik, hogy olyan, mint a h1n1 őrület....
De én azt hiszem megpróbálom meggyőzni a párom... egy hányós hasmenéses cucc még minket is megvisel, nemhogy egy kisgyereket...
3. válaszoló! A rotán én is most gondolkodom, a 2x17.000.- elég húzós :( védőnőm azt mondta 27 fajta hányós-hasmenéses vírus van, abból 1 a rota...
ez is egy vélemény
annyira nehéz döntés az oltás!
A prevenát és a meningo-nn még gondolkozom.Semmi mást nem adatok/adattam be .14 hónapos a lányom.
A&V
21 hónapos lányom ezeket kapta meg: prevenar, rotavírus, meningococcus, pneumococcus, bárányhimlő, kullancs által terjesztett agyhártyagyulladás ellen (erdő mellett lakunk).
Mindegyiket egészségpénztárra vettük, így nem volt annyira megterhelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!