Mi a módja, ha szeretném megkapni a Covid elleni védőoltást, de kizárólag csak Pfizert?
Úgy tudom, hogy alapból nem lehet választani, ami éppen van, amikor te sorra kerülsz, azt kapod.
De ha beregisztrálok, és felhívnak, hogy menjek, ha megkérdezem, hogy épp melyikkel oltanak, akkor megmondják? És ha megmondják, akkor mondhatom, hogy köszönöm ezt nem kérem, inkább majd később? És ezt megtehetem mindaddig mig éppen Pfizerrel nem oltanak? Illetve megbeszélhetem előre a háziorvossal, hogy engem kizárólag akkor értesítsenek mikor éppen Pfizerrel oltanak?
Nem írtad, hogy hány éves vagy.
Ha 60 feletti, akkor kb egy hónapon belül kaphatod, mert rengeteg jön belőle, csak először a kínait akarja az orbán elsütni.
(Kb egymillió Pfizer és Moderna jött eddig, csak titkolják.)
Én idősebb vagyok, de még a kanyarban sem vagyok a vakcinát illetően.
A hírek szerint egy hónapon belül mindenkinek -aki hagyja- beadják a kínai/orosz valamelyikét.
Viszont rengeteg Pfizer jön, mert meg van rendelve, több millió.
Szerintem 1-2 hónapon belül te is megkaphatod.
8-as
És te azzal, hogy 3/4 millió az mégis inkább 750000 ezer adag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!