Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Írtam az OVSZ-nek egy különleg...

Írtam az OVSZ-nek egy különleges kérést tartalmazó levelet, szerintetek van rá esély, hogy engedélyt kapjak?

Figyelt kérdés

Tisztelt OVSZ!

A levél témája ismerős lehet, hisz írtam Önöknek, sajnos a "nem kérek választ" részlegre.

Leírom ismét, igyekszem röviden.

Név: Konkoly Norbert

Anya: ****

Lakcím:****

Szül.hely:****

Taj:****

Demokratikus jogaimmal szeretnék élni ezúttal.

Tudtommal az emberi szervezet 5-6L vért keringet folyamatosan.

Mivel vérplazma adó vagyok, tudom, hogy 2-2.5L vérből nyerik ki a 830ml plazmát majd a vért vissza juttatják.

Önök 500ml vért vesznek le.

Miért?

Országunk hatalmas donor hiánnyal küszködik, és talán pont a megfelelő vér hiánya miatt halnak meg emberek.

Miért csak 500ml?

Önök kifejezetten óvatosak, de lehetnének bátrabbak is.

Úgy érzem ez nincs rendjén hogy elvileg országunk népességének még 10%-a sem donor.

Ezúton is szeretnék felhatalmazást adni a kedves nővéreknek arra, hogy a megadott 500ml vér mennyiség 4x-esét vegyék le tőlem. Tudom, hogy nem vagyok messiás, de szeretnék jót tenni az országnak, és szeretném ezt meglépni.

Ne mondja nekem, hogy nem engedi a törvény, vagy abba bele is halhat.

A szervezet 2L vért kevesebb mint 5 óra alatt termel meg. Nem fogok bele halni, és ne féltsenek engem.

Tudom, most azt hiszik a pénz miatt biztosan.

Valóban?

Önök 500ft értékű utalványt adnak míg a plazma központok 7.000ft kézpénzt. Mit gondol, ha a pénzért csinálnám Önöknek írnám ezt a levelet?

Nem.

Önzetlen segítséget szeretnék felkínálni a jövőben persze csak addig a határig amíg az életveszély stádiuma nem emelkedik 60% fölé.

Szóval úgy gondolom a magam ura vagyok, én rendelkezem a véremmel, akkor én is mondom meg mennyit adjak, és szeretném a nővéreket felhatalmazni arra, hogy 2.000ml/alkalom vért vegyenek le tőlem az ország jövője érdekében.

Köszönöm válaszukat

2021. febr. 17. 13:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy normális!
2021. febr. 17. 13:18
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Első lépésként körberöhögnek, másodikként pedig körbeküldik a céges e-mailen, hogy mások is röhögessenek... :-D
2021. febr. 17. 13:29
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te most - saccra kazánkovács / kőműves segédmuki Norbiként - kétségbevonod az orvostudományban kidolgozott, megalapozott szakmai protokollok létjogosultságát...???

:-D :-D :-D

2021. febr. 17. 13:30
 4/17 A kérdező kommentje:
30-40%-os vérveszteség (nagyjából 2000 ml) A szervezet elér a kivérzéses sokk állapotába. A vérnyomás csökken, jellemző a gyors lélegzetvétel, a zihálás. Jellemző a zavarodottság, idegesség. Az alany sápadt, veri a verejték; a kiválasztott vizelet mennyisége elhanyagolható. A pulzus igen szapora. A végtagok vérellátása nagy mértékben csökken, az oxigéndús vért a létfontosságú szervekhez, így az agyhoz, a szívhez és a veséhez irányítja a szervezet.
2021. febr. 17. 13:33
 5/17 A kérdező kommentje:

Korrigáltam 1.500ml-re

15-30%-os vérveszteség (nagyjából 1500 ml) Ebben az esetben a pulzus gyorsabbá válik, a diasztolés vérnyomás nő. A végtagok vérellátása csökken, ennek tünetei a testrészek lehűlése, sápadtsága, elkékülése. A gyorsabb levegővétel is jellemző erre az állapotra, hiszen a szervezet igyekszik minél több oxigén felvételével reagálni a vérveszteségre

2021. febr. 17. 13:34
 6/17 anonim ***** válasza:
kFigyu, ezeket a hülye elméleteket a bivalyb.cnádi kocsmában nyugodtan terjesztheted - ott biztos lesz rá fogadókészség.... :-DDD 4-5 feles után.. :-D :-D
2021. febr. 17. 13:35
 7/17 anonim ***** válasza:

Mindenki hülye, csak a kérdező helikopter...

:)))))

2021. febr. 17. 13:35
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezért szeretem ezt az oldalt😁

Ilyen és ehhez hasonló buta primitív emberekkel máshol nem találkozol😂

2021. febr. 17. 13:39
 9/17 anonim ***** válasza:
Kérdező! - jóindulatúlag figyelmeztetlek: készítsd össze az engedélyezett cuccot, mert ha halálra röhögik magukat leveled olvasói, tömeggyilkosságért emelnek vádat ellened.
2021. febr. 17. 13:43
 10/17 A kérdező kommentje:

Ahelyett ,hogy kiröhögtök meg kellene emelnetek a seggetek és elmenni véradásra legalább havi 1x mert az ilyen "primitívnek" nevezett emberek MIATTATOK teszik azt amit most én próbálok tenni. A ti francos létszám hiányotok miatt vagyok hajlandó bevállalni elcseszett 4 ember lustaságát magamat is beleértve.

Ha ti mennetek, ez a levél sosem született volna meg,de ti vagytok az okozói,hogy ilyen lépésre kell bárkinek is elszánnia magát.

Barmok

2021. febr. 17. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!