Írtam az OVSZ-nek egy különleges kérést tartalmazó levelet, szerintetek van rá esély, hogy engedélyt kapjak?
Tisztelt OVSZ!
A levél témája ismerős lehet, hisz írtam Önöknek, sajnos a "nem kérek választ" részlegre.
Leírom ismét, igyekszem röviden.
Név: Konkoly Norbert
Anya: ****
Lakcím:****
Szül.hely:****
Taj:****
Demokratikus jogaimmal szeretnék élni ezúttal.
Tudtommal az emberi szervezet 5-6L vért keringet folyamatosan.
Mivel vérplazma adó vagyok, tudom, hogy 2-2.5L vérből nyerik ki a 830ml plazmát majd a vért vissza juttatják.
Önök 500ml vért vesznek le.
Miért?
Országunk hatalmas donor hiánnyal küszködik, és talán pont a megfelelő vér hiánya miatt halnak meg emberek.
Miért csak 500ml?
Önök kifejezetten óvatosak, de lehetnének bátrabbak is.
Úgy érzem ez nincs rendjén hogy elvileg országunk népességének még 10%-a sem donor.
Ezúton is szeretnék felhatalmazást adni a kedves nővéreknek arra, hogy a megadott 500ml vér mennyiség 4x-esét vegyék le tőlem. Tudom, hogy nem vagyok messiás, de szeretnék jót tenni az országnak, és szeretném ezt meglépni.
Ne mondja nekem, hogy nem engedi a törvény, vagy abba bele is halhat.
A szervezet 2L vért kevesebb mint 5 óra alatt termel meg. Nem fogok bele halni, és ne féltsenek engem.
Tudom, most azt hiszik a pénz miatt biztosan.
Valóban?
Önök 500ft értékű utalványt adnak míg a plazma központok 7.000ft kézpénzt. Mit gondol, ha a pénzért csinálnám Önöknek írnám ezt a levelet?
Nem.
Önzetlen segítséget szeretnék felkínálni a jövőben persze csak addig a határig amíg az életveszély stádiuma nem emelkedik 60% fölé.
Szóval úgy gondolom a magam ura vagyok, én rendelkezem a véremmel, akkor én is mondom meg mennyit adjak, és szeretném a nővéreket felhatalmazni arra, hogy 2.000ml/alkalom vért vegyenek le tőlem az ország jövője érdekében.
Köszönöm válaszukat
Kérdező, te most - saccra kazánkovács / kőműves segédmuki Norbiként - kétségbevonod az orvostudományban kidolgozott, megalapozott szakmai protokollok létjogosultságát...???
:-D :-D :-D
Korrigáltam 1.500ml-re
15-30%-os vérveszteség (nagyjából 1500 ml) Ebben az esetben a pulzus gyorsabbá válik, a diasztolés vérnyomás nő. A végtagok vérellátása csökken, ennek tünetei a testrészek lehűlése, sápadtsága, elkékülése. A gyorsabb levegővétel is jellemző erre az állapotra, hiszen a szervezet igyekszik minél több oxigén felvételével reagálni a vérveszteségre
Mindenki hülye, csak a kérdező helikopter...
:)))))
Ezért szeretem ezt az oldalt😁
Ilyen és ehhez hasonló buta primitív emberekkel máshol nem találkozol😂
Ahelyett ,hogy kiröhögtök meg kellene emelnetek a seggetek és elmenni véradásra legalább havi 1x mert az ilyen "primitívnek" nevezett emberek MIATTATOK teszik azt amit most én próbálok tenni. A ti francos létszám hiányotok miatt vagyok hajlandó bevállalni elcseszett 4 ember lustaságát magamat is beleértve.
Ha ti mennetek, ez a levél sosem született volna meg,de ti vagytok az okozói,hogy ilyen lépésre kell bárkinek is elszánnia magát.
Barmok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!