Mennyit késhetnek most a műtétek a kórházakban?
Figyelt kérdés
Már megvolt az időpont, nagyon vártam, mert elég nagy fájdalmaim vannak, mintha már a gyógyszerek se hatnának.
November 9 lett volna, az altatóorvosnál is csak annyit mondtak, majd szólnak...többedik kérdésemre is: majd szólnak.
Próbáltam a főorvost, őt nem lehet elérni, titkárnője nem mondhat semmit.
Kissé bosszantó.
Köszönöm.
2020. nov. 12. 01:52
11/15 anonim válasza:
Tudod, az idő mindent begyógyít. Legalábbis dicső vezérünk úgy látszik, ezt vallja. Egy barátom az onkológiára volt előjegyezve, még az ő élet-halál műtétjét is elhalasztották, mert nincs elérhető szakember. Mindenki a hülye felfújt vírussal foglalkozik. Így jön össze a napi 100 haláleset, hiszen ők valóban a vírus MIATT haltak meg, mert nem kapták meg az ellátást. Csak tudnám, akkor mi a ménkűre fizetjük a TB-t...
12/15 anonim válasza:
11: Sajnálom barátodat. Szörnyű lehet. Ha meg Müller Cecilia vagy Kásler ezt meghallja, akkor azt mondja hogy: Az életveszélyes állapotokat ellátják, a halaszthatatlan műtéteket nem halasztják el. - Viszont azt nem teszik közzé, hogyha mégsem segít senki akkor hová fordulj, mert hiába fordulsz betegjogi képviselőhöz, hónapok mire az ügy rendeződne. Tehát ez egy olyan helyhet, hogy Te így se úgy se jössz ki jól. Szóval elég gáz ez az egész helyzet, és az is, hogy a kormány folyamatosan hazudik és hazudik. Sokkal több haláleset lesz, mint 100 és szerintem most is sokkal több haláleset van, mint 100, csak hát akik nem a koronavírusba haltak bele, hanem abba hogy nem látják el őket, azokat nem számítják bele. Apósom osztályvezető főorvos. Az ő osztályukat bezárták és nem is dolgozik - szóval aki oda kerülne az osztályra, mert amúgy az év mindennapján dugig van, az most nem tud. Az dögöljön meg mi?
13/15 anonim válasza:
11# Onkológiai esetet ellátnak, nem igaz, hogy azoknak is elmarad, hacsak nem valami nem életveszélyes műtét lett volna.
14/15 anonim válasza:
12es, milyen orvos és osztály az amit bezarnak és hazakuldik az orvost? A mi rehabunkat is bezartak de azok az emberek nem halnak ebbe bele. És senkit nem kuldtek haza, mindannyian át vagyunk vezenyelve és kivesszuk a reszunket hogy ellasuk ebben a "felfújt virusban" szenvedoket akikkel már három osztály telt meg!! Szóval nem kell a kamu, a hiszti, a bagatelizalas.
15/15 A kérdező kommentje:
Epekő problémám van, bármikor elzáródhat.
Néha nagyon erős, görcsös fájással jár.
Gyógyszereket írtak fel rá, de valahogy mintha egyik se használna.
Előtte vagy 80 vizsgálaton vettem részt, mert nem tudták egyértelműen kideríteni, mi okozza.
És pont, hogy a műtétre került volna sor, jött a korlátozás, pedig már nagyon vártam.
Lehet, magánklinika lesz belőle, rengeteg pénz ide vagy oda.
2020. nov. 14. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!