Mennyit késhetnek most a műtétek a kórházakban?
Már megvolt az időpont, nagyon vártam, mert elég nagy fájdalmaim vannak, mintha már a gyógyszerek se hatnának.
November 9 lett volna, az altatóorvosnál is csak annyit mondtak, majd szólnak...többedik kérdésemre is: majd szólnak.
Próbáltam a főorvost, őt nem lehet elérni, titkárnője nem mondhat semmit.
Kissé bosszantó.
Köszönöm.
több hónapot...akkor miért csináltak az utolsó napokon is rengeteg vizsgálatot, hogy újra kelljen kezdeni?
Hiteles ez az információ?
Egyébként aki nem vár műtétre, még ha halaszthatóról is van szó, az sosem fogja megtudni milyen az, amikor az embernek fájdalmai vannak és alig várja, hogy megszabaduljon tőle, most meg várhat megint még x hónapot.
Hogy mennyit késhetnek, erre az a válasz, hogy akármennyit. Jelenleg az új rendelet miatt elhalasztanak műtéteket, de ez szerintem már addig így lesz, amíg a koronavírus helyzet nem rendeződik itt Magyarországon.
de, nézek híreket, de nagyon nem volt benne ilyesmiről szó.
Te sem nézel híreket?
Arról volt viszont szó benne, hogy a súlyos, életveszélyt okozó műtéteket nem halasztják el.
Mielőtt még másban keresed a hibát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!