Ezt megteheti a haziorvos???
A párommal ugy döntöttünk, megprobalkozunk a fogamzasgatloval, mint védekezési mod, mert fiatalok vagyunk, nem szeretnénk meg gyereket. Ehhez a nogyogyasz laborba utalt be termeszetesen. Itt egybol jon is a baj...
3 eve voltam utoljára vervetelen, mert akkor indokolt volt. Azóta évente könyörgök a haziorvosomnak, hogy szeretnek menni, mivel évente kellene, de leordit, hogy 19/20/21 evesen o nem fog laborba küldeni, nekem az teljesen felesleges, majd ha bajom van.
Nagy nehezen, de most, hogy a nogyogyasz kérte, ki tudtam erőszakolni, de nem igaz, hogy ennek így kell történnie... megteheti, hogy nem utal be vérvételre, ha kérem? És mi van azzal, hogy évente érdemes megnezetni a verkepet? Nem fogok ezért maganrendelot kifizetni, mert ilyen barom a háziorvosom...
Vagy ez tenyleg igy van? Komolyan nem értem es duhit...
Ertem, koszonom! Nem sertes akart lenni, elnézést, hogy így fogalmaztam, meg kellett volna kétszer gondolnom!
Most mar meglesz a beutalo, de legközelebb erre jobban figyelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!