Ha nincs TB-m és perpill nem is tudnàm fizetni akkor orvoshoz sem mehetek ? Nőgyógyászati betegségem van amit kezelni kell(kellene )
Tudom, hogy nem fog tetszeni amit irok, de erről te is tehetsz.
Ez most egy jó lecke volt arra, hogy máskor megkérdezd
-milyen feltételek vannak
-melyiknek nem felelsz meg
-mit kell tenni, hogy megfelelj
Örülök, hogy sikerült.
Nem szeretsz ilyen helyekre mászkálni.
Nem mersz kérdezni mert illetlennek érzed. Félsz, hogy vezsekedés lesz belőle.
Ez emelett ellenében nincs pénzed tv-t fizetni.
Nem értél összefüggést a dolgok között?
Soha semmid nem lesz ha nem tanulsz meg kiállni magadért és az érdekeiért.
35 neked egy mondással válaszolnék : széllel szemben nem érdemes pisilni ...
Ha kiállok magamért szájaskodok csak rosszabb. Sajnos itt ez megy,sokan lenézőek azokkal akik nem gazdagok.
Korábban megjártam ilyennel, nem véletlenül viselkedem így éppen egy munkahely kapcsán... kinyitottam a szám egy ügyben...hónap végén meg is szüntették a szerződésem...úgyhogy jo lecke volt pofa be, valaszthattam hogy önérzetes leszek e vagy éhes ...
Sokra mentem az önérzetességgel és hogy vállaltam a véleményem.
Hát én mindig sokra mentem vele. Munkahelyen is. Bárhol. A tapló sztk-s orvosoknál is. Álltalában azokkal csinálják akik hagyják magukat.. Akikkel meg lehet tenni.
De ez a te dolgod. De többet kellene tájékozódnod. És az hogy egyszer megszűnt egy jogviszonyod ez miatt az nem téged minősít. Te ki álltál magadért és ember maradtál. Ők nem. Ez ilyen. Megkell tanulni hogy mikor érdemes kinyitni a szádat.. Ez például egy olyan helyzet amikor ki kellett volna. Amikor megszűnt a szerződésed akkor jobban jártál volna ha csendben maradsz. Arról te tehetsz hogy nemvagy elég talpra esett.
Ne haragúdj ha ezzel megbántottalak de szedd össze magad ha jót akarsz az életbe magadnak, mert erről szól. Állj ki a jogaidért mert a kutya se fogja megtenni helyetted ebbe a csóró világba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!