Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha nincs TB-m és perpill nem...

Ha nincs TB-m és perpill nem is tudnàm fizetni akkor orvoshoz sem mehetek ? Nőgyógyászati betegségem van amit kezelni kell(kellene )

Figyelt kérdés
Ha így nem latnak el vagy megbüntetnek akkor lehet nem megyek el az orvoshoz inkább, mert nem tudom befizetni utólag sem. Vagy mi ilyenkor a teendő?
2020. okt. 5. 12:24
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
A járási hivatalban az ügyintéző mondta. Nem csak úgy van,hogy megigényled és kész, más feltételei is vannak és azt mondta nekem nem jár. Helybeli az ügyintéző nő, ismer , nem gondoltam volna,hogy hazudna de tényleg ezt mondta.
2020. okt. 5. 12:43
 12/38 A kérdező kommentje:
Igen pontosan ott a járási hivatalban voltam a munkaügyi által kiadott papírral.És ott mondták ezt h nem jár meg hogy ennek feltételei vannak ...
2020. okt. 5. 12:44
 13/38 anonim ***** válasza:
55%
Et valahogy nem tudom elképzelni hogy hogy a fenébe van az hogy álláskeresői után nem kapsz se fht-t se semmit. Amikor engem elküldtek a covid miatt mindennek utánna néztem mert sehova nem vettek fel azóta sem. És még leis szidtak hogy már rég kaphattam volna azonnal is igényelhettem volna ahogy lejárt az álláskeresői. Aztán a párom se tudott elhelyezkedni azóta sem és feketén dolgozik ezért megérdeklődtem hogy megoszthatom e vele a tbm és mondták hogy nem. De tbt igényelhet csak egy nyomtatványt kellett neki kitölteni és nyilatkozni hogy rendszeres havi jövedelemmel nem rendelkezik. Ennyi.
2020. okt. 5. 12:49
 14/38 anonim ***** válasza:
89%

Azt nem mondta milyen feltételei vannak? És, hogy ezek közül melyik(ek)nek nem felkelsz meg?

Okosabbak lennénk mi is.

2020. okt. 5. 12:53
 15/38 anonim ***** válasza:
39%
Önkormányzat egy évig téríti, rászorultsági alapon. Szerintem intézd el, mert oké hogy esetleg most nem mész sehová ahol "kibukik", de utólag behajtják, majd akkor megy egy levél, mikor már azt gondolnád megúsztad az egészet, és akkor van baj, behajtják. Olyan nincs hogy nem fizeted. 2012.-ig aki így volt azt már nem nézik, mindenki más akinek azóta hátraléka van, az előbb, vagy utóbb, így vagy úgy de kifizettetik, hidd el. A helyedben jobban körbenéznék, hogy nincs-e a környékeden egy gyár, vagy valami ahová be lehet ugrani melózni.. sok gondodat megoldja.
2020. okt. 5. 12:53
 16/38 A kérdező kommentje:

Sajnos azt nem mondta, nem akartam ott vitatkozni az ügyintézővel de lehet visszamegyek és rákérdezek.

De nekem mef az a fura hogy nálatok olyan konnyen megadják, nálunk az asszisztens mondta, hogy rengeteg embernek nincs rendezve ez.

2020. okt. 5. 12:55
 17/38 A kérdező kommentje:
15 Nincs a közelemben bejárható távolságban gyár. Önkormányzatnál már voltam jelentkezni.
2020. okt. 5. 12:56
 18/38 anonim ***** válasza:
70%

Hát nem az fura hogy nálunk megadják. Hanem az szomorú hogy nálatok úgy sajnálják mintha saját zsebből adnák. És nem ő adja hanem az állam. Ő ezt nem teheti meg hogy te nem kapsz.

Szégyeljék magukat hogy nincs rendezve amikor hány ember elvesztette a munkahelyét.. A megélhetését. Borzasztó ijeneket olvasni. Én biztos megmondtam volna neki sajnos én nem tudom magamba tartani.

2020. okt. 5. 12:59
 19/38 A kérdező kommentje:

El fogok menni megkérdezni újra, mert lehet kamuzott a nő, de én mivel tisztelettudó vagyok nem álltam le vele veszekedni, hanem elfogadtam amit mond.

Közmunkára már jelentkeztem a helyi önkormányzatnál de ott se kecsegtettek sok jóval, mert előnyt élvez akinek gyerekeket kell eltartania. Amit józan ésszel megértek de akkor aki egyedülálló az dögöljön meg?

2020. okt. 5. 13:04
 20/38 anonim ***** válasza:
Januarban nem lesz senkinek, aki nem fizetett semmit junius ota. Most meg semmi
2020. okt. 5. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!