Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mitől dagadt be a vénám?

Mitől dagadt be a vénám?

Figyelt kérdés
Voltam plazma adáson, és miután levettem a kötést ahova be volt szúrva a tű, azon a részen a 10szeresére be dagadt a vénám, és fáj. Mitől lehet? Eddig még nem volt ilyen. Mit tanácsos ilyenkor tenni?

2020. szept. 22. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg be van gyulladva. Kend Lioton géllel, meg borogasd.
2020. szept. 22. 22:33
 2/5 anonim ***** válasza:
24%
Ha neked ez megér pár ezret...
2020. szept. 22. 22:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul szúrtak meg.
2020. szept. 22. 22:56
 4/5 anonim válasza:
100%
Rosszul szúrták meg és begyulladt. Valószínű, hogy átszúrták a vénádat és ott keletkezett vérrög, véraláfutás, amitől begyulladt. Nekem szinte minden alkalommal volt ilyen, sőt, volt, amikor fájt a vénám akkor is, amikor épp vették le a vért, mert rosszul szúrták bele. Egy idő után beleuntam, ezért otthagytam azt a plazma céget és kerestem egy másikat. Nem tudom, hogy te hol laksz vagy hol adsz plazmát, de ha Budapesten élsz, akkor én a Balah Lujza téri plazma centrumot ajánlom. Ott biztos nem lesz ilyen gondod.
2020. szept. 26. 19:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Csepelre jártam eddig, de át mentem a Blaha Lujza téren lévő plazma centrumba. Tényleg nagyon jó hely.
2020. szept. 28. 11:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!