Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mik a tapasztalataitok az...

Mik a tapasztalataitok az allami egeszsegugyi ellatassal?

Figyelt kérdés

Nekem van egy kronikus egeszsegugyi problemam mar 8 eve. Az allamin egyaltalan nem kaptam segitseget ezert magan orvosokhoz jarok. Tobb komolyabb egeszsegugyi problemam volt mar amivel az allamirol siman csak elkuldtek.

A fo problema az hogy csoro vagyok. Mar jo ideje lemondtam az allami egeszsegugyrol pedig ha mukodne remek dolog lenne.

Nektek mik a tapasztalataitok? Osszetettebb kronikus problemakon tudnak segiteni?

Bp. 27 Ferfi

2020. aug. 11. 20:24
1 2
 11/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy retardált lennél, csórót is csak amiatt írtam, mert ezt te vetetted fel, persze megértelek. Nekem is volt nemrég hasonló problémám az eü-vel, pedig eü-s vagyok, de inkább magánba mentem, mert ismerem a sebészt és tudom, hogy megkapom azt az ellátást ami jár, nem kell sokat várni időpontra, nincs hálapénz. Sajnos az embernek sokszor elmegy az életkedve az állami eü-től.
2020. aug. 12. 10:35
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak urológiai problémáim. Urológushoz nem kell beutaló. Mikor nem volt a járvány időpont nélkül is oda lehetett menni. Így max 1.5 órat vártam. Csináltak uht és vizelet vizsgálatot is. Voltak komolyabb problémáim is akkor a haziorvos adott beutalót infektologiai vizsgálatra kórhazba ambulánsan. Nagyon rendesek voltak. Csináltak tenyésztést és miután jó volt a lelet és viszatértek a gondjaim máf beutaló nélkül is foglalkoztak velem. Várni sem kellett csak pár percet és még kedvesek is voltak.
2020. aug. 13. 12:07
 13/20 A kérdező kommentje:
Megkerdezhetem hogy melyik korhazban voltal? Hogy hivtak az urologust?
2020. aug. 13. 12:27
 14/20 anonim ***** válasza:
A szent Lászlóban. Nem urológusnál voltam hanem az infektológiai osztályon mert több problémám volt. Ott csináltak vizeletből is tenyésztést. Ha így is érdekel az orvos neve megkeresem a leletemen, mert már nem emlékszem rá fejből. Urológián pedig a Visegrádi utcai rendelőben.
2020. aug. 13. 13:31
 15/20 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt.

Nem szukseges elokeresned, az eddigi eredmenyeim alapjan nem hiszem hogy infektologiara kene mennem.

Azert koszonom hogy felajanlottad. :-)

2020. aug. 13. 13:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Annyit fűznék ehhez hozzá, hogy nekem is volt gyakori vizelési inger meg több dolog abból amit írtál. A sima mintában nem volt baktérium. A tenyésztés során már találtak. Mondták általában ilyen kicsit nem kezelnek. De nekem érzékeny a hólyagom így kellett. El is múlt a dolog. Amúgy pszichésen is lehet ilyeneket produkálni nem gondoltál még rá? Én nem mennék magánban ha ennyire nincs pénzed.
2020. aug. 13. 13:49
 17/20 A kérdező kommentje:

Sokminden lehet, de a vizsgalatok alapjan a holyagomban a nyalkahartya el van vekonyodva ami szervi tunet. Persze ez is egy szubiektiv velemeny, a holyagtukrozest vegzo orvos enyhe erettseget latott. Valoszinuleg a prosztatammal is vannak problemak de ezt a vizsgalatok nem igazoltak (nem mindig lehet kimutatni sajnos). Fogok meg probalkozni az allami ellatassal. Uj korzeti orvosom van, talan o tud valakit javasolni aki segit is.

Idaig az allami ellatasban konkretan nem lattak el, vizsgalatokat sem vegeztek. Ezt maskor is tapasztaltam az allami ellatasban pl. 14 eves koromban minden ok nelkul kisebesedett tobb helyen a borom es tobb borgyogyaszatrol is elkuldtek mondvan hogy nem tudjak mi lehet, valojaban ra sem neztek. Szerencsere ez elmult magatol. En szinte csak ehhez hasonlokat tapasztaltam.

2020. aug. 13. 14:16
 18/20 anonim ***** válasza:
Azt megkérdezhetem mit jelent ez a nyálkahártya elvékonyodás? És mi okozza? Meg mivel kezelik? Mármint értem magát a szót csak még nem hallottam ilyesmiről.
2020. aug. 13. 14:28
 19/20 A kérdező kommentje:
2020. aug. 13. 14:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Köszöm szépen. Szörnyen hangzik :×
2020. aug. 13. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!