Kinek milyen friss tapasztalatai vannak 2017/2018-ban a szegedi nőgyógyászokról?
Szegeden keresek nőgyógyászt, több negatív tapasztalat után. Kérlek írjátok meg, hogy kivel voltatok elégedettek/elégedetlenek (ill. magánrendelések árai is érdekelnek, egyelőre csak általános vizsgálatok) .
Felmerült dr. Atif Iskander, dr. Hodoniczky László.
Szabó Kornél doktorról a korábbi tömjénezés után mostanában nem látok pozitív visszajelzést, a többi női klinikai orvosról is keringenek "horror" sztorik.
Tudom, hogy a szimpátia mindig egyéni, de bízom benne, hogy azért van most is egy általánosabb kép arról, jelenleg kihez érdemes menni (pl. ne érezd magad a vizsgálat után megalázva, stb.) .
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Szerintem erősen függ ez attól is, hogy miért kellene az orvos. Nem biztos, hogy azzal operáltatnám meg a mélyen infiltráló endometriózisom, akinél szülnék.
Privátban leírnád kérlek, hogy kivel volt rossz tapasztalatod és miért?
Hodo az orvosom, maximalisan megbizok benne. Szultem is mar nala.
A tobbiekrol mind tudnek irni, de nem teszem. De nem megyek hozzajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!