Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tudoszuresnel tobben is bent...

Tudoszuresnel tobben is bent vannak az oltozoben rajtam kivul?

Figyelt kérdés

most megyek jövőheten eloszor tudoszuresre, es mar az is nagyon kiakasztott hogy melltartot sem viselhetek.az oltozoben csak en leszek vagy mas is? illetve mikor behivnak akkor hanyan lesznek bent? marmint csak en es aki csinalja a tudoszurest?

19/L

2020. júl. 2. 17:56
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Csak 1 várakozik.
2020. júl. 2. 17:59
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Aki csinálja azt nem akarod kizavarni? Az miért nem akaszt ki?
2020. júl. 2. 18:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Két öltöző van, amíg te öltözöl, a másikat röntgenezik. Egy agyonterhelt nő van általában bent, aki segít megfelelően odaállni (és az sem érdekli, ha három melléd van). Pillanatok alatt végzel.
2020. júl. 2. 18:07
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, amúgy 2-es valaszolo. mar bocsi de nem szokasom mindenki elott levetkozni meg ha nőről is van szo.. 🙄
2020. júl. 2. 18:13
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Kedves kérdező!

Hallottál már csoportos tüdőszűrésről?

Én még nem.

2020. júl. 2. 18:20
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Megbocsáss kérdező, te nőgyógyászhoz sem jársz? :-O Ha már egy melltartó levételtől ennyire kivagy bukva, mi lesz veled ha a nődoki (általában férfi!!!) alulról felnyúl, hogy megvizsgáljon?
2020. júl. 2. 18:32
 7/9 A kérdező kommentje:
szerintem nem lesz meglepő a valaszom, de nem. meg nodokinal sem jartam. ezert is akadtam ki azon hogy melltartot le kell venni tudoszuronel mert nem szokasom mások elott ruha nelkul mutatkozni. na mindegy. koszonom a valaszokat mindenkinek ment a zold kez
2020. júl. 2. 18:47
 8/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%

Melltartót biztosan levetetik, szóval erre fel kell készülni, bár tudom, kellemetlen, de hidd el, hogy ahol ezt csinálják senki sem fog foglalkozni a testeddel.

Egyébként gyerekkoromban volt csoportos tüdőszűrés és sorba kellett állni egymás után és úgy menni a géphez. Ma már ez tilos, sőt még az öltözőben sem lehet rajtad kívül más. Ahol így csinálják, ott lehet reklamálni, szabálytalan. Szemérmességet figyelembe kell venni, főleg fiataloknál és ólomvédőt is kell adni. Ketten lesztek bent, aki csinálja a felvételt és te. Amennyiben többen vannak valami miatt, mondjuk tanuló vagy más okból kifolyólag, akkor azt csak abban az esetben lehet megtenni, ha beleegyezel.

2020. júl. 2. 20:45
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a hasznos valaszt utolso ☺️
2020. júl. 2. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!