Magán orvosnál voltam tudoszuron kb 3-4 honapja de 1 allas miatt elkuldtek megint 1 magan tudoszuroshoz nem lesz bajom hogy 1 evbe 2x leszek tudoszuresen?
Figyelt kérdés
2018. szept. 10. 16:18
1/4 anonim válasza:
Ha van érvényes tüdőszűrő leleted, egy munkáltató sem kötelezhet arra, hogy csináltass még egyet. Én úgy tudom, meg sem szűrnek egy évben kétszer. És mi az a magántüdőszűrő? Nem is hallottam ilyenről.
2/4 anonim válasza:
én is magánban voltam, nekem igazolnom kellett a sárga kiskönyvben pecséttel, hogy voltam, vagy külön lapra is lehetett ezt, ha az nem lett volna. Az elsőről van ilyen igazolásod? mert akkor nem kellene megcsinálni mégegyszer és fizetni érte.
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs meg.. Akkor most ujat kell? Nem lesz bajom?
2018. szept. 10. 21:36
4/4 anonim válasza:
Tudod,hol voltál először? Még ha fizetned is kell,kérd ki a leletedet! 1 évig érvényes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!