Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tudoszures utan visszahivtak,...

Tudoszures utan visszahivtak, elmenjek?

Figyelt kérdés

Júliusban voltam, tegnap jott a level, hogy menjek el megint, valami elvaltozas volt.

Ha tudorakom van, mar mindegy nem?

2014. okt. 21. 20:00
 1/10 anonim ***** válasza:
sose mindegy. amúgy lehet az emlőbimbót látták. a tüdőszűrőn elképesztő marhaságokat tudnak összehordani.
2014. okt. 21. 20:04
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem siették el :D

Nálam múltkor nem sikerült a felvétel, akkor is elváltozást írtak. ELmész, és nem őrlödsz rajta, hogy mi a helyzet.

2014. okt. 21. 20:05
 3/10 anonim ***** válasza:

Ne kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, lehet, hogy csak ismételni kell...Beszűrődés sok mindentől lehet...

Abszolút nem mindegy ! Egyáltalán hány éves vagy ?

2014. okt. 21. 20:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen. Tobb kollegamnal elofordult, a visszahivas nem tudorakot jelent. Nyugalom!
2014. okt. 21. 20:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ne menj el. Gondolkozz rajta minden nap, hogy vajon tüdőrákos vagy-e. Minden egyes köhögésnél merüljön fel benned a kétség, hogy ez már vajon melyik stádium. Ne is vállalj házasságot, gyereket, ki tudja, meddig élsz.

Közben meg a legnagyobb esélyed egy hibásan készített röntgenfelvételre van.

Hogy lehet valaki ekkora mártír?

2014. okt. 21. 20:10
 6/10 A kérdező kommentje:
46 vagyok, 20 éve cigizek
2014. okt. 21. 20:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Menj vissza, mert amúgy sem kapsz akkor papírt, ha nem tisztázták. Valószínűleg nincs semmi bajod, lehet zsírcsomó, nagyér árnyéka, régi tüdőgyulladás maradványa, stb. Igen, lehet TBC (ezt szűrik) és rák is, de tisztázzák majd. De ne ijedj meg, még dohányosként sem, az esetek döntő többségében tényleg nincs semmi.
2014. okt. 21. 20:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet gyógyult, törött borda is. Még csak nem is emlékeztem, hogy eltört. Mindenképpen menj vissza!
2014. okt. 21. 22:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha ingyen van menj el
2014. okt. 21. 23:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Ért az elmúlt pár évben súlyos pszichés trauma?

Amúgy jobb ha tudod a valót, mint hogy képzelődj. Ha sokat képzelődsz, akkor még az is előfordulhat, hogy kialakul ami nincs is.

Nem ritka eset, hogy félre értékelnek egy nem tökéletes röntgen felvételt.

Jobb a bizonyosság!

2014. okt. 22. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!