Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit csináljak,ha szívrohamom...

Mit csináljak,ha szívrohamom volt,de nincs tb-m?

Figyelt kérdés
Körülmények lényegtelenek, tegnap este szúrt mintkét karom,majdnem elájultam,kalapált a szívem,de kihúztam,elmúlt elaludtam,ma ugyanez van,csak enyhébb
2020. jún. 15. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, hogy van -e TB-d, ellátnak, ki kell hívni az ügyeletet, vagy mentőt.

(A kezelést sem kell kifizetni, utólag behajtják az elmaradt járulékot.)

2020. jún. 15. 17:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy élsz...
2020. jún. 15. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha ki sem hívod az orvost vagy a mentőket, honnan tudod, hogy szívrohamod volt? Lehet, hogy pánikroham.

(Egyébként én a helyedben AZONNAL hívnám őket...)

2020. jún. 15. 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

de hallod, hogy lehetsz ennyire ostoba? nem hiszem el, hogy itt élsz és nem tudod, hogy itthon hogy működik ez a rendszer.. nincs olyan, hogy valakit ne látnának el, ha sürgősségi az eset, képzeld, azokat is ellátják így, akiknek TB kártyájuk sincs, nem csak nem fizetik a TB-t

talán máskor hívd ki a mentőket, de most is beballaghatsz a kórházba az SBO-ra..

2020. jún. 15. 18:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nekiállnál gyk-zni, ha szívrohamod lenne...

Menj emberek közé, jó hatással lesz rád! (És ha esetleg tényleg szívrohamod lenne, ők tudni fogják, hogy mi a teendő.)

2020. jún. 15. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!