A háziorvos mellett dolgozó asszisztenseknek milyen a munkaidejük hány órát dolgoznak?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy a rendelés 4 órás de nekik is csak addig kell ott lenniük? Vagy máshol is dolgoznak és úgy dolgoznak 8 órát vagy hány órát dolgoznak egy nap?
Csak úgy kiváncsiságból kérdezem, nem tervezek annak menni.
2020. jún. 7. 23:13
1/2 anonim válasza:
A munkaidő 8 óra. A rendelés 4, előtte vérvétel a nehezen mozgó betegektől háznál, sok-sok dokumentáció, a többi időben beteglátogatás.
2/2 anonim válasza:
Nekem erős kétségeim vannak, hogy az asszisztens beteglátogatásra járna, én ilyet csak dokitól láttam. Meg atéren is, hogy órákat adminisztrálna a la natúr. Rendelés után fél órával ott már minden zárva, csak az északi szél görgeti a műanyagpoharakat a csendben.
Úgyhogy a munkaidő teljes fizetésért csak úgy 8 óra kb, ahogy a pedagógusoknál éves szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!