Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szerintetek lehet 25.26èves...

Szerintetek lehet 25.26èves kiváló háziorvos? Ismertek ilyen háziorvost?

Figyelt kérdés
2020. jún. 4. 16:09
 1/10 A kérdező kommentje:
Ilyen fiatal háziorvost ismertek?
2020. jún. 4. 16:10
 2/10 anonim ***** válasza:
56%

Hát, én nem kérdeztem a háziorvosomat, hogy hány éves, de ő is fiatal, az egyértelmű.

Miért ne lehetne egy fiatal jó?

2020. jún. 4. 16:12
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
Az enyém is kb. ennyi volt, mikor elkezdtem hozzá járni. Szerintem kiváló doki volt már akkor is.
2020. jún. 4. 16:15
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Miért ne lehetne valaki fiatalon jó szakember? Persze, tapasztalata nyilvánvalóan nincs annyi, mint egy idősebbnek, de érzéke, tehetsége és naprakész szakmai tudása attól még lehet.
2020. jún. 4. 16:20
 5/10 anonim ***** válasza:

"Szia! Lelkismeretes orvos?"

Mármint a háziorvosom? Igen, az.

2020. jún. 4. 16:23
 6/10 anonim ***** válasza:

27 év alatt sehogy sem jön ki, hogy valaki háziorvos legyen...

Ahhoz, hogy 26-25 évesen legyen az valaki, 17-16 évesen kell kezdenie az ÁOK-ot.

Őszintén, nem tudom hogy ilyet lehet e...

De akit engednek leérettségizi ilyen fiatalon, még osztályt/osztályokat ugrani, az valószínűleg közel zseni.

2020. jún. 4. 16:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Peresze rezidens az lehet, de háziorvos nem.

6 év az orvosi, +3 év amíg valaki háziorvos lesz...

2020. jún. 4. 16:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy háziorvosnak aztán kell tapasztalat, neki kell tudni hova tovább és felismerni sok mindent. A kezdőnek is kell adni esélyt, de tény, tapasztalatban szegény.
2020. jún. 4. 16:49
 9/10 anonim ***** válasza:
57%
Olyan 27-28 minimum kell, hogy legyen, mert ugye mire az egyetemet elvegzi, addigra min. 24 éves, aztán a szakosodás, így mire eljut odáig kb 3 év (? Javítsatok ki, ha nem jól tudom) Amúgy persze, lehet kiváló egy nagyon fiatal is. Sokan lenezik őket, mert, hogy tapasztalatlanok, de azert a klisekkel ellentetben lehet nagyon is kitünő szakember. Sőt, sokan lelkiismeretesebbek,mint az idősebbek, meg meg inkább bizonyítani akarnak. Én magam is pl. szívesebben fordulok fiatalabb orvosokhoz. De ez már az én saját rigolyám, valahogy jobban megbízom bennük. Az én háziorvosnőm sem idős, bár nem 20on éves, olyan 40 körüli, de nagyon lelkiismeretes, egy ugyanott dolgozó másik doktornő meg alig van 30, róla nincs tapasztalatom, de állítólag vele is meg vannak elégedve
2020. jún. 4. 19:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Tapasztalatban lehet szegény, de lelkesedésben még pótolhatja.

Az én háziorvosom vagy annyira életunt, vagy annyira elbízza magát hogy sokszor meg sem vizsgál. Ennek köszönhetően a mai napig fennáll a panaszom (hónapok óta), de minek is mennék vissza hozzá? Szerintem ő sem értené...

2020. jún. 5. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!