Benőtt köröm műtét másik városban?
Benőtt a körmöm sajnos már nem először.. A lakóhelyemen (Várpalota) lévő korházban már 2x megműtöttek, de a másodiknál már alig akarták megcsinálni, el akartak küldeni Siófokra lézeres műtétre, de végül megműtöttek.
Most megint benőtt és SOS-ben meg kellene műteni, viszont már el sem merek menni, mert biztos hogy nem csinálnák meg és nem szeretnék heteket várni a Siófoki időpontra.
Arra gondoltam ha a Veszprémi kórházba mennék sebészetre, ott megcsinálnák tb-re a műtét, attólfüggetlenül, hogy nem ottlakom?
telefonálj oda és kérdezd meg,hogy elvállalnak e
egyébként ha veszel egy körömvágó készletet abban van egy kis fém spatula amivel alá tudsz nyúlni a benőtt körömnek és azt már ollóval utána ki tudod vágni szóval megérne rá befektetni
Nekem is állandóan benő a körmöm de mióta a készletet használom megoldom a kórház helyett ahol csak injekcióznak meg felvágják véresre a lábam ujját
Az a baj a sebészeti eltávolításával, hogy mindig újra ki fig nőni a körmöd azon a részen, ahol benő.
Én is így voltam, majd muszáj volt elmennem lézeres műtétre, hogy ne nőjön be többször. Itt elpusztítják a co2 lézerrel azokat a sejteket, amelyek a köröm növekedéséért felelősek, így nem fog újra kinőni a köröm a rossz részen. Szerintem ez jobban megéri mindenféleképpen, hisz csak egyszer kell elmenni. Kb 20 perc alatt megvan az egész, érzéstelenítenek, nem fáj. Nekem 1 éve volt a műtét, azóta tökéletes a lábamon a köröm, már lassan a műtét nyoma sem látszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!