Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Szükségem van segítségre!!Az...

Szükségem van segítségre!!Az apám élete a tèt! Édesapám hétfőn bekerült egy budapesti kórházba,mélyvénás trombózissal. Mit tegyek? Nem fog kijönni, ha nem csinálok valamit.

Figyelt kérdés

2020. máj. 29. 17:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Keress egy magánkórházat ahol hétvégén is van rendelés.
2020. máj. 30. 16:38
 12/17 anonim ***** válasza:

10-es válaszoló vagyok.

Él még az Édesapád? Szurkolhatunk az Életben Maradásáért - mármint azok a gyakorizók, akik EGYÜTTÉREZNEK Veled/Veletek?

2020. máj. 30. 20:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Pénzt kelladni a nővéreknek, orvosoknak. Boríték. Ez az egy sajnos, ami működik.
2020. máj. 31. 01:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Akár 2-3000 ft értékű ajándékcsomag is megteszi egyelőre - szerintem. Amit mindannyian használnak (nővérek, ápoló személyzet, orvosok.)

Sajnos most már pünkösd ünnepén nem biztos, hogy nyitva vannak a boltok. A kisebb vendéglátó egységek (pl. pékség) ilyenkor is nyitva szoktak lenni. A benzinkutakon is sok mindenféle kapható - ami az ajándéklistához sorolható "apróságokat" illeti.

Nem feltétlenül fontos a több tízezer forint KENŐPÉNZ lobogtatása. Meg kell valahol értenie az egészségügy személyzetének is, hogy NEM SZÓRHATJUK A PÉNZÜNKET rájuk csak úgy!

Amúgy pedig a szociális ellátórendszernek kellene IGEN NAGY MÉRTÉKBEN ÁTALAKULNIA ahhoz, hogy az egészségügyi személyzet JÓVAL GÖRDÜLÉKENYEBBÉ VÁLJON. Más életszemlélet, más gondolkodásmód, stb. stb.

2020. máj. 31. 05:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Mármint az EGÉSZSÉGÜGYET ÉRINTŐ MUNKAFOLYAMATOK GÖRDÜLÉKENYEBBÉ VÁLÁSÁRA gondoltam, nem a személyzetre. Elnézést, rosszul fogalmaztam nagy sietségemben. Egészen más így az értelmezés, az összkép.
2020. máj. 31. 05:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a kérdező nem ér most rá csokival kísérletezni. Pénz kell, pont.
2020. máj. 31. 09:12
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelt Kérdező!

Lehet tudni, hogy milyen fejlemények történtek? Lenne hozzá lelkierőd, hogy írjál nekünk - gyakorizóknak - ismételten?

2020. máj. 31. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!