Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy jelenleg az Egyesült Királyságban a befejezett esetek halálozási aránya 97,82%-os a COVID-19 esetében?

Figyelt kérdés

Ez messze meghaladja például a Német 4,91%-os adatot.

(A worldometers.info/coronavirus adataiból kiszámítva.)

2020. ápr. 19. 15:17
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
83%

Nem fogsz több időt elrabolni az életemből... nem ülök fel a trollkodásnak.

Fogd már fel, hogy nem jó a forrásadat.

2020. ápr. 21. 21:27
 32/34 A kérdező kommentje:

# 31

> Fogd már fel, hogy nem jó a forrásadat.

Ezen állításod alátámasztására is szükséged van az általános iskolai 4-ik és 6-ik osztályában tanított matek biztos tudására.

4-ik osztály: a négy számtani alapművelet 1 millióig,

6-ik osztály: százalékszámítás.

A tények azok makacs dolgok.

De szerintem -közös megegyezéssel és békével- tényleg hagyjuk itt abba ezt a topikot és köszönjük el egymástól barátsággal.

2020. ápr. 21. 22:59
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt országonkénti lebontásban megtalálod a Covid esetek és az azzal kapcsolatos elhalálozások számát.

Azt írja hogy

UK 129044 ebből elhunyt 17337

Germany 148453 ebből elhunyt 5086

(Ezek a ma reggeli adatok, de folyamatosan frissítik.)

Tehát számításaim szerint 13% és 3% a vírus következtében elhunytak aránya.

Persze ez is jelentős különbség, de azért erős túlzás, hogy majdnem mindenki meghal Angliában.

Egyébként UK-ről van csak tapasztalatom: én a vírus miatt költöztem haza március végén. Ott nem vették komolyan ezt az egészet, teljes fázis késésben volt az ország. Amikor megbetegedtem (valószínűleg csak megfázás, de nem teszteltek) megpróbáltam felhívni a megadott telefonszámot. Senkivel nem lehetett beszélni, géphang irányított, hogy milyen tünet esetén melyik gombot nyomjam. A végén meg közölte a gép, hogy a tünetek alapján lehetséges a Covid fertőzés, maradjak otthon 7 napig, a velem egy háztartásban élők 14 napig, köszönik szépen a hívásomat. Hát mit mondjak, sokkot kaptam. Se orvos, se teszt, csak maradj otthon, és ha szerencséd van, túléled. Nagy segítség. Na inkább hazaköltöztünk. De szerintem ennek köszönhető a nagyarányú elhalálozás. Gondolom Németországban több a kórházi férőhely, és komolyan veszik a tüneteket.

2020. ápr. 22. 11:32
 34/34 A kérdező kommentje:

# 33

Köszönöm a válaszodat, kommentem privátban elment.

2020. ápr. 22. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!