Mi lehet az oka annak, hogy jelenleg az Egyesült Királyságban a befejezett esetek halálozási aránya 97,82%-os a COVID-19 esetében?
Ez messze meghaladja például a Német 4,91%-os adatot.
(A worldometers.info/coronavirus adataiból kiszámítva.)
Nem fogsz több időt elrabolni az életemből... nem ülök fel a trollkodásnak.
Fogd már fel, hogy nem jó a forrásadat.
# 31
> Fogd már fel, hogy nem jó a forrásadat.
Ezen állításod alátámasztására is szükséged van az általános iskolai 4-ik és 6-ik osztályában tanított matek biztos tudására.
4-ik osztály: a négy számtani alapművelet 1 millióig,
6-ik osztály: százalékszámítás.
A tények azok makacs dolgok.
De szerintem -közös megegyezéssel és békével- tényleg hagyjuk itt abba ezt a topikot és köszönjük el egymástól barátsággal.
Itt országonkénti lebontásban megtalálod a Covid esetek és az azzal kapcsolatos elhalálozások számát.
Azt írja hogy
UK 129044 ebből elhunyt 17337
Germany 148453 ebből elhunyt 5086
(Ezek a ma reggeli adatok, de folyamatosan frissítik.)
Tehát számításaim szerint 13% és 3% a vírus következtében elhunytak aránya.
Persze ez is jelentős különbség, de azért erős túlzás, hogy majdnem mindenki meghal Angliában.
Egyébként UK-ről van csak tapasztalatom: én a vírus miatt költöztem haza március végén. Ott nem vették komolyan ezt az egészet, teljes fázis késésben volt az ország. Amikor megbetegedtem (valószínűleg csak megfázás, de nem teszteltek) megpróbáltam felhívni a megadott telefonszámot. Senkivel nem lehetett beszélni, géphang irányított, hogy milyen tünet esetén melyik gombot nyomjam. A végén meg közölte a gép, hogy a tünetek alapján lehetséges a Covid fertőzés, maradjak otthon 7 napig, a velem egy háztartásban élők 14 napig, köszönik szépen a hívásomat. Hát mit mondjak, sokkot kaptam. Se orvos, se teszt, csak maradj otthon, és ha szerencséd van, túléled. Nagy segítség. Na inkább hazaköltöztünk. De szerintem ennek köszönhető a nagyarányú elhalálozás. Gondolom Németországban több a kórházi férőhely, és komolyan veszik a tüneteket.
# 33
Köszönöm a válaszodat, kommentem privátban elment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!