38 fokos laz, tusszoges. Haziorvost hogy kapok?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
38 fokos lazam van, tusszogok es folyik az orrom. Nem kohogok. Szerintem koronas se vagyok.
Nincsen meg pesti haziorvosom, a kerdesem az hogy ha holnap elmegyek ahoz aki elvileg a lakcimkartyam szerint a haziorvosom lenne, akkor o kitudnae irni betegszabira? Ha igen akkor szerintetek csak holnapra irna ki vagy akar jovohetre is?
Van tb, unica meg minden.
2020. márc. 12. 19:53
11/12 anonim válasza:
Azért nagyon valószínűtlen, hogy ez koronavírus legyen, ha nem találkoztál olyannal akitől elkaphattad volna, főleg hogy az orrfolyás és tüsszögés egyáltalán nem jellemző tünete. Persze maradj otthon meg majd hívd fel az orvost, de mentőt azért nem kell hívni :)
12/12 A kérdező kommentje:
Koszi 68 as megnyugodtam, pedig mar bepakoltam a pizsit meg a fogkefet...
2020. márc. 12. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!