38 fokos laz, tusszoges. Haziorvost hogy kapok?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
38 fokos lazam van, tusszogok es folyik az orrom. Nem kohogok. Szerintem koronas se vagyok.
Nincsen meg pesti haziorvosom, a kerdesem az hogy ha holnap elmegyek ahoz aki elvileg a lakcimkartyam szerint a haziorvosom lenne, akkor o kitudnae irni betegszabira? Ha igen akkor szerintetek csak holnapra irna ki vagy akar jovohetre is?
Van tb, unica meg minden.
2020. márc. 12. 19:53
2/12 A kérdező kommentje:
Koszi 1 es, ittam egy kis rumos kolat es vettem be vitamint szoval biztos hamar elmulik :)
2020. márc. 12. 19:58
3/12 anonim válasza:
Mivel korona és influenza járvány van, ezért valószínüleg kiír jövő hétre is.
És természetesen ki tud írni.
4/12 anonim válasza:
Hát ha "szerintem"-re működne a koronavírus kizárása, akkor nem kellene az a fránya teszt. Konkrétan az orvosok se tudják biztosra megállapítani és ezek bizony lehetnek annak a tünetei is. A láz mindenképp vírusra utal. Légy szíves hívd a zöldszámot, ott kapsz felvilágosítást. Tömegközelekedésen mindenkit összefertőzöl, ha véletlenül az vagy.
5/12 anonim válasza:
... és hozzáteszem, épp ezért mindegy már, hogy találkoztál-e külföldivel vagy sem, mert az is magát próbálja diagnosztizálni, aki fertőzött területről jött. Szerintem már rég tele van vele a város.
6/12 A kérdező kommentje:
Haat a zold szam mindig foglalt, ezzel sokra nem jutok... Valami fezetos szam nincs :)?
2020. márc. 12. 20:05
7/12 anonim válasza:
Nyilvan tele van budapest, de parazni csak az idoseknek es veszelyeztetteteknek kell mert nalluk 15 szazalekos a halalozas. A legtobb embernel egy influenza szintu vagy akar tunetmentes betegseg.
8/12 anonim válasza:
Ja, én sem parázok, még tömegközlekedek is maszk nélkül, de ez nem jelenti azt, hogy szeretném elkapni és behurcolni a 83 éves nagyanyámhoz, vagy az asztmás férjemhez, még ha nekem csak kevésbé kellemetlen tüneteim lesznek tőle. És asszem, nem én vagyok ezzel az egyetlen. Szerintem ez még nem számít parázásnak :)
9/12 anonim válasza:
Kérdező, akkor hívd a mentőket vagy a lakcímed szerinti háziorvost, valamit lépni kell és tudtommal köteles is vagy kivizsgáltatni magad.
10/12 A kérdező kommentje:
Szerintem sokat nem oszt nem szoroz ha holnap reggel hivom a haziorvost, mar ugyse megyek ki a hazbol
2020. márc. 12. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!