Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 38 fokos laz, tusszoges....

38 fokos laz, tusszoges. Haziorvost hogy kapok?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

38 fokos lazam van, tusszogok es folyik az orrom. Nem kohogok. Szerintem koronas se vagyok.

Nincsen meg pesti haziorvosom, a kerdesem az hogy ha holnap elmegyek ahoz aki elvileg a lakcimkartyam szerint a haziorvosom lenne, akkor o kitudnae irni betegszabira? Ha igen akkor szerintetek csak holnapra irna ki vagy akar jovohetre is?

Van tb, unica meg minden.

2020. márc. 12. 19:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de jobbulást! 🙂
2020. márc. 12. 19:56
 2/12 A kérdező kommentje:
Koszi 1 es, ittam egy kis rumos kolat es vettem be vitamint szoval biztos hamar elmulik :)
2020. márc. 12. 19:58
 3/12 anonim ***** válasza:
73%

Mivel korona és influenza járvány van, ezért valószínüleg kiír jövő hétre is.

És természetesen ki tud írni.

2020. márc. 12. 19:58
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Hát ha "szerintem"-re működne a koronavírus kizárása, akkor nem kellene az a fránya teszt. Konkrétan az orvosok se tudják biztosra megállapítani és ezek bizony lehetnek annak a tünetei is. A láz mindenképp vírusra utal. Légy szíves hívd a zöldszámot, ott kapsz felvilágosítást. Tömegközelekedésen mindenkit összefertőzöl, ha véletlenül az vagy.
2020. márc. 12. 20:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
... és hozzáteszem, épp ezért mindegy már, hogy találkoztál-e külföldivel vagy sem, mert az is magát próbálja diagnosztizálni, aki fertőzött területről jött. Szerintem már rég tele van vele a város.
2020. márc. 12. 20:02
 6/12 A kérdező kommentje:
Haat a zold szam mindig foglalt, ezzel sokra nem jutok... Valami fezetos szam nincs :)?
2020. márc. 12. 20:05
 7/12 anonim ***** válasza:
57%
Nyilvan tele van budapest, de parazni csak az idoseknek es veszelyeztetteteknek kell mert nalluk 15 szazalekos a halalozas. A legtobb embernel egy influenza szintu vagy akar tunetmentes betegseg.
2020. márc. 12. 20:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Ja, én sem parázok, még tömegközlekedek is maszk nélkül, de ez nem jelenti azt, hogy szeretném elkapni és behurcolni a 83 éves nagyanyámhoz, vagy az asztmás férjemhez, még ha nekem csak kevésbé kellemetlen tüneteim lesznek tőle. És asszem, nem én vagyok ezzel az egyetlen. Szerintem ez még nem számít parázásnak :)
2020. márc. 12. 20:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, akkor hívd a mentőket vagy a lakcímed szerinti háziorvost, valamit lépni kell és tudtommal köteles is vagy kivizsgáltatni magad.
2020. márc. 12. 20:17
 10/12 A kérdező kommentje:
Szerintem sokat nem oszt nem szoroz ha holnap reggel hivom a haziorvost, mar ugyse megyek ki a hazbol
2020. márc. 12. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!