Túlélte már valaki a drog túladagolást?
Az egyik osztálytársamat bevitték túladagolássért és nagyon aggódom érte. Rendszeresen jár össze mássokkal drogozni,de nem tudom hogy e már ilyen.
A barátnője is nagyon aggódik és nekem is rossz érzés. Csak néha beszélő és dohányzós viszonyban voltunk.
Én nem voltam ott és szerintem mindenki megengethet magának valamennyit, ha van rá lehetősége. Eleve nehéz a családi helyzette.
Nem tudom, mennyire adagolta túl. Remélem nem nagyon
Hát, ha ahogy mondod "rendszeresen jár össze másokkal drogozni" és ráadásul rohadtul nehéz a családi helyzete?????
Tudod mit?? én nem annyira aggódok sem érte sem a haverjaiért. Sajna már eddig is rohadtul sok pénzbe került az adófizetőknek, nem sokat várhat tőle a társadalom.
Én ismerek olyat aki túlélte de nem tudom milyen mennyiséget szedett be.
"Mindenki megengedett magának valamennyit, ha van rá lehetősége. Eleve nehéz a családi helyzete" ??? Ez elég naivan és bután hangzik. Szerintem ezt gondold át mégegyszer. Van fogalmad arról hogy mit tesz a rendszeres drogozás a szervezettel? Az élet minőségről nem is beszélve. A baj azzal van hogy a valamennyi könnyen rendszeressé válik. Mert ha rászokik akkor ezt valamiből finanszírozni kell. Minden pénze erre fog elmenni, és a drog fog élvezni elsőbbséget minden mással szemben.
Túlélte már valaki a drog túladagolást?
Nagyon sokan. Attól függ, hogy milyen drog, és mennyire adagolta túl. Ha heroin, és a normál adag tízszerese, akkor meghal. Ha THC, akkor túléli, mert THC túldadgolásba nem nagyon szokott senki belehalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!