Akinek csinált már a fül-orr-gégész szédülést kiváltó vizsgálatot, tudna segíteni?
Nem rohamok voltak, hanem folyamatosan forgott minden. Nem emlékszem már pontosan, hogy mi volt a neve a gyógyszernek, megpróbálom majd megkeresni a zárójelentést.
Ez viszont nagyon kellemetlenül hangzik, részvétem hogy át kell élned :( Erre milyen kezelés van? Ha van egyáltalán?
Hàt migrén ellenes gyógyszerek: antidepresszáns(attol fuggetlenul h depis vagy-e) olyan gyogyszer ami epilepsziara van, béta blokkolók, meg a sima migrenre valok. Amiket hosszu ideig kell minden nap szedni, h ne alakuljon ki migren.
Csak ugye nekem nem fejfajassal jar. Meg nem rohamokban van, hanem konkretan allandoan. Mar kiokositottam magam a temaban, rengeteg forumot/videot neztem ezzel a migrennel kapcsolatban. Igazabol fura is h a migrenhez soroljak, mert 90%ban nem is jar fejfajassal... meg tok mas a lefolyása. Nem rohamokban jelentkezik .
Kaptam mar egy gyogyszert a neurologustol, amit mèg ugye nem mertem bevenni, mert irto eros, meg hízást okoz(hat). Meg mèg egyéb kellemes dolgokat, mint pl depresszio. Es sajnos a gyogyszerre is rakerestem es rengeteg embernel beigazolodni latszodott , szoval tenyleg sajnos nagyon gyakori a hizas miatta meg a depresszio is.
Ugyhogy felek elegge, de sztm majd kiprobalom, mert igy tenyleg keptelen vagyok tovabb élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!