Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Akinek csinált már a fül-orr-g...

Akinek csinált már a fül-orr-gégész szédülést kiváltó vizsgálatot, tudna segíteni?

Figyelt kérdés
szédülés miatt fogok elmenni orvoshoz, ahol vszinű csinálnak majd olyan vizsgálatokat, amivel provokálják/ előidézik a szédülést. Aki volt már ilyenen le tudná írni a tapasztalatait? Mennyire volt rossz, követte-e hányinger v. hányás?

2020. jan. 17. 16:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem rohamok voltak, hanem folyamatosan forgott minden. Nem emlékszem már pontosan, hogy mi volt a neve a gyógyszernek, megpróbálom majd megkeresni a zárójelentést.

Ez viszont nagyon kellemetlenül hangzik, részvétem hogy át kell élned :( Erre milyen kezelés van? Ha van egyáltalán?

2020. febr. 16. 12:31
 12/15 A kérdező kommentje:

Hàt migrén ellenes gyógyszerek: antidepresszáns(attol fuggetlenul h depis vagy-e) olyan gyogyszer ami epilepsziara van, béta blokkolók, meg a sima migrenre valok. Amiket hosszu ideig kell minden nap szedni, h ne alakuljon ki migren.

Csak ugye nekem nem fejfajassal jar. Meg nem rohamokban van, hanem konkretan allandoan. Mar kiokositottam magam a temaban, rengeteg forumot/videot neztem ezzel a migrennel kapcsolatban. Igazabol fura is h a migrenhez soroljak, mert 90%ban nem is jar fejfajassal... meg tok mas a lefolyása. Nem rohamokban jelentkezik .

Kaptam mar egy gyogyszert a neurologustol, amit mèg ugye nem mertem bevenni, mert irto eros, meg hízást okoz(hat). Meg mèg egyéb kellemes dolgokat, mint pl depresszio. Es sajnos a gyogyszerre is rakerestem es rengeteg embernel beigazolodni latszodott , szoval tenyleg sajnos nagyon gyakori a hizas miatta meg a depresszio is.

Ugyhogy felek elegge, de sztm majd kiprobalom, mert igy tenyleg keptelen vagyok tovabb élni.

2020. febr. 16. 13:52
 13/15 V. Hélix ***** válasza:
Nem állandóak a tünetek, csak olykor jön rám hirtelen, ha egy helyben állok, gyorsan felállok, oldalra nézek séta közben ,stb. Ez egy velem született rendellenesség, az egyensúlyérzékért felelős szervem gyengébben működik mint másoknál, olyan mint mikor valakinek gyengébb a szeme születésétől fogva. Nem kaptam rá gyógyszert, nem is lehet gyógyszerrel gyógyítani, tornagyakorlatokkal tudom javítani. pl.: fejforgatás és rögtön utána egyenes futás , de kétlem, hogy ez migrén esetén javítana.
2020. febr. 16. 17:00
 14/15 V. Hélix ***** válasza:
Bocsánat azt hittem megint tőlem kérdeztél, nem vettem észre, hogy más is írt, most nagyjából újra leírtam amit mondtam, hülye vagyok.
2020. febr. 16. 17:03
 15/15 A kérdező kommentje:
Haha :) semmi baj! Koszi, h leirtad sokat segit rajonnom h mi is lehet a bajom...:)
2020. febr. 16. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!