Meg lehet valahogy úszni a középsulis orvosi vizsgálatot?
Egy orvosról van szó, nem egy kukkolóról, ő a te érdekedben végzi a munkáját!
Jobb is, ha hozzá szoksz a gondolathoz, hogy ez nem megy másként. Később majd a nőgyógyásznál sem mondhatod, hogy bocs, de a bugyit fenn hagynám..
Én már nagyon öreg vagyok, de nem értem ezt az iskolai orvosi vizsgálatoktól való indokolatlan félelmet. Ennek megvannak a racionális okai és "örülni" kellene, hogy ingyen, ráadásul iskolaidőben szakember felmér bizonyos jellemzőket az iskolaköteles gyerekeken annak érdekében, hogy akár csak egy ilyen hozzávetőleges vizsgálattal ki lehessen zárni olyan kisebb-nagyobb egészségügyi problémákat, amelyek addig a nem rendszeres orvosi ellenőrzés hiányában rejtve maradtak ill. a közeljövőben kifejezetten kellemetlen orvosi beavatkozásokat lehetne elkerülni, ha elejét veszik időben a dolgoknak.
Az ember azért megy orvoshoz, mert valami egészségügyi baja van ill. az orvosnak az a szakmája, hogy más embereket vizsgáljon nap mint nap, tehát számára nem idegen az emberi test látványa. Az embernek meg gyerekkorától kezdve azt is meg kell tanulnia, hogy levesse szégyenlősségét és nyugodtan mutassa meg a testét a teste karbantartására kitanult szakembernek. Ha egy idősebb, már lógó emlőjű nő szégyen nélkül leveszi a melltartóját, akkor mi a fene szégyellnivaló van egy fiatal nő esetében. Sajnálatos, hogy egyes családokban a családtagok egymás előtt is "szégyenteljesnek" találják és takargatják a testüket, holott a természetes emberi testen nincs mit szégyellni. Te meg valóban "bunkó" vagy, ha nem mentél el a beutalóval az érintett orvosi vizsgálatot elvégeztetni. Ha a saját testeddel így viselkedsz, hogyan fogsz viszonyulni más emberekhez ? Ha szívzörejt észlelt, az lehet komolyabb szívprobléma jele is, ami korábban egy gyerekkori testnél nem volt észrevehető.
Te tiszta hülye vagy. !!!
EGy női orvostól félsz hogy meglátja a cicidet?
Nem is értem, akkor neked férfi orvos kellene és az jobb lenne?
De megérdemled hogy letoljon ott mindenki előtt, amiért nem tartottad be az utasítását.
Amúgy hány éves vagy?
Ezt én sem tudom megérteni, volt már sok ilyen kérdés. Miért kellene megúszni egyáltalán? Oké, vannak olyan dokik, akik nem szimpatikusak, ez van, nálunk is ilyen volt, de sosem szégyelltem magam, mi is paráztunk sokszor, aztán nem történt semmi, túlélte mindenki. Engem is küldött szakorvoshoz, viszont elmentem, mert tiszteltem annyira.
Ma már ott tartunk, hogy orvosnál sem akar senki levetkőzni, jesszus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!