Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért kell feleslegesen...

Miért kell feleslegesen pánikot kelteni az ellenzéknek az egészségüggyel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ha lassan is de fejlődés mutatkozik. Nem olyan rossz a helyzet aminek azt az elkenzék minden áron megpróbàlja belénk súlykolni. Azért èpülnek a kórházak, fejlődnek az eljàrások, felújítások vannak. Az is beszédes adat, hogy 10 èv alatt jelentősen nőtt a születéskor várható élettartam. Régen a 70+ èvesek már igen csak fèl lábbal már a sírban voltak, napjainkban meg korukat meghazudtolva mennek mint a mérgezett egerek. Az ellenzék mindenáron uszítani akarja a kormány ellen az embereket, csak hát az emberek már àtlátnak a szitàn.

#egészségügy #fejlődés #minőség #uszítás #javulás #hosszabb èlet #ellenzèki ràgalmazás
2020. jan. 1. 17:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szörnyű a magyar egészségügy, ez tény.

Ezzel nem lehet vitatkozni. Az meg, hogy ki mennyit él és miért, egy nagyon bonyolult téma. Fejlett országokban átlag 70-80 év a várható élettartam...

Míg nekem rengeteg felmenőm 90+ éveket élt. Ükmamámat még láttam (emlékszem is rá, mert 1-2 évesen sokkoló volt nekem egy olyan öreg embert látni).

96 évesen halt meg, combnyaktörés következtében.

Azért lett combnyaktörése, mert futott konkrétan egy szatyor után (elfújta a szél) és elesett 😂

Sajnos az eü 10 éve is botrányos volt, mi végül családi összefogással ápoltattuk a dédit.

2020. jan. 2. 22:52
 12/12 Ypszilon1980 ***** válasza:

Nem uszít az ellenzék, vannak tények és ennyi.

Nem tudom miben látsz fejlődést, mert aki ott dolgozik, általában nem így vélekedik. Mondd már el légyszíves, hogy hol fejlődnek az ellátások? Voltál már a Jánosban, Merényiben, Traumán?

2020. jan. 4. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!