Miért kell feleslegesen pánikot kelteni az ellenzéknek az egészségüggyel kapcsolatban?
Az a szita nekem mintha nem lenne átlátható.
Most kaptam 2 hónapra egy MR vizsgálatra időpontot.
Fogorvoshoz magánba járok 30 éve, mert kritikán aluli volt az ellátás.
Úgyhogy ez sehogy se rózsaszínű, vagy már a szememmel is baj van....
Nem szégyen ha hülye vagy, csak ne dicsekedj vele.
Amúgy jó kis provokatív kérdés, szerintem már mindenki tudja, hogy te vagy itt az egyik vérfideszes.
Bocs, de a mai 70 évesek nem a mostani egészségügy miatt vannak jó állapotban, hanem az ezelött 30-40-50 évvel lévö ellátások miatt!
A 70+ évesek régen is eléggé sokan bírták a strapát, viszont akik ma 30-50 évesek, azok többsége azért elég nehezen tudja az alapellátást is begkapni!
Ettöl függetlenül jó lenne, ha leállnál végre a nyugdíjas meg idösek elleni kérdéseiddel, inkább keress fel egy jó pszihcológust, aki megkeresi, mi bajod van!
Azért mert látsz jó karban lévő időseket, akik Téged láthatóan irritálnak, nem gondolom, hogy voltál kórházba is, akárcsak vizsgálatra, vagy arra várva olykor több órát.
Akkor nem írnál ilyen kérdést, mindent jónak látva (inkább csak gondolva), mert hát ugye ezt mondja a szóvivő.
Csak ő más kórházba (VIP) jár...
Ez az utolsó válaszod nagyon egyértelmüen bizonyítja, hogy lelkileg beteg ember vagy, olyanért haragszol emberekre, amiröl nem tehetnek.
Az meg, hogy "anyád génjeit örökölted" - nem valószínü, hogy amiatt vagy beteg, akkor más sokkal inkább a mostani nem megfelelö orvosi ellátás az, amiért nem gyógyulsz meg!
Másrészt ez a nagyfokú, minden alapot nélkülözö írigységböl adódó gyülölet nagymértékbe hátráltat mindenféle gyógyulási folyamatot.
Sürgösen keress egy jó pszichológust, mielött teljesen megbolondulsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!