Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Elmehetek így az orvoshoz?...

Elmehetek így az orvoshoz? Nem fog feljelenteni?

Figyelt kérdés

Mult vasárnapra teljesen meghűltem. Hapciztam, folyt a nózim, láz 38,2 végtagfájdalom. Hétfőn kiírt egy hétre egy antibiotikummal. Már a második nap sokkal jobban voltam, köszönhetően az otthoni fűtött szobánál és alvásnak. Így harmadik nap csak egy felet szedtem. Csütörtökre éreztem, hogy már teljesen meggyógyúltam és be is fejeztem az egyhetes kúrát.

Természetgyógyász magazinokban olvastam, hogy az antibiotikum nem gyógyít, csak a tüneteket enyhíti. A szervezet imunrednszerét kell erősíteni természetes dolgokkal. Ezt is tettem. Ittam a zöld teákat és a citromot és jó volt minden egy darabig

Aztán péntek estére éreztem mintha kezdenék visszaesni. Szombaton ugyanolyan rosszul éreztem magam, mint egy hete az orvos előtt. Be is vettem a maradék antibiot ami kimaradt, de most valamiért már semmit sem hatott. Nem szoktam hazudni. Visszamehetek így az orvoshoz holnap?

Mit fog mondani ? Feljelenthet népegészségügyi orvosi be nem tartott gyógyszerszedés miatt? Hazudjam hogy rendszeresen szedtem mégsem használt? Végülis nem használt semmit. Lehet azt fogja gondolni rossz a gyógyszer ír másikat? Ha elmondom neki az igazat lehet belőle bajom?

2019. dec. 22. 15:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%

"Természetgyógyász magazinokban olvastam, hogy az antibiotikum nem gyógyít, csak a tüneteket enyhíti"

Ez egy igen nagy zöldség. Az antibiotikum baktériumölő hatású ennél okibb kezelést nehezen találsz. (Feltéve hogy baktérium okozta fertőzésről van szó.)

2019. dec. 22. 17:35
 12/24 A kérdező kommentje:
Ez nem minősül adócsalásnak ? Arra gondolok, hogy mivel nem szedtem be mehetnék dolgozni jövő héten viszont így itthon pihenek
2019. dec. 22. 17:51
 13/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos tanácsokat!

Voltam orvosnál. Nem mondtam semmit csak a tüneteket. Ő nem kérdezett semmit. Azt sem mondta mi a bajom, csak felírt egy másik bogyót és kiírt megint egy hétre

Közben már kutya bajom. Kár volt ezt a náthát túlaggódnom. Ma este már be sem szedek semmit.

Boldog karácsonyt nektek!

2019. dec. 24. 19:57
 14/24 A kérdező kommentje:
Ma megint prüsszögök. Orrfolyás, köhögés, izomfáájdalom és a torkom is fáj. Megint vissza kéne menni az orvoshoz és most sem szedtem végig az antibiotikumot. Nem kellene elmondani neki ? Lehet ebből baj?
2019. dec. 28. 16:29
 15/24 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, a jó nénikéddel trollkodj.
2019. dec. 29. 08:54
 16/24 anonim ***** válasza:
10%
Próbálj ki újabb teákat és déligyümölcsöket, az antibiotikum semmire sem jó.
2020. jan. 6. 19:35
 17/24 Alex Fly ***** válasza:
94%
Szerintem ne menj vissza az orvoshoz. Felesleges. Inkább hívass papot...
2020. jan. 6. 23:43
 18/24 anonim ***** válasza:
Az ilyen idióták miatt lesz egyre több antibiotikum rezisztens baci. Nem véletlenül kell végig szedni. Ezzel nem csak magadnak ártasz, hanem mindenkinek. Egyre több multi rezisztens van. Az az ilyen idióták miatt alakul ki. Jelenleg véges az antibiotikum választék, és ha sok ilyen idióta van aki nem szedi be ahogy az orvos előírja akkor egyre több rezisztens törzs alakul ki. Gratulálok. Ha majd pár év múlva egy sima tüdőgyulladásba belehalsz másik 100 emberrel együtt akkor gondolj erre, mennyire okos és előrelátó voltál. Nyilván a biológia - kémia - fizika óraszámot meg csökkenteni kell NAT szinten. Véletlenül se lehessen ezt megtanítani...
2020. jan. 25. 22:30
 19/24 anonim ***** válasza:
Aki meg leszúrhat ezért az nem adócsalás, hanem a főnököd. Én a helyében most rugnálak ki úgy, hogy a lábad nem éri a földet.
2020. jan. 25. 22:30
 20/24 anonim ***** válasza:
68%
Te vagy gy szerencsétlen ostoba vagy vagy troll! Minek hoszabbitottad meg a kérdést?! Feljelentelek!
2020. jan. 26. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!