Elmehetek így az orvoshoz? Nem fog feljelenteni?
Mult vasárnapra teljesen meghűltem. Hapciztam, folyt a nózim, láz 38,2 végtagfájdalom. Hétfőn kiírt egy hétre egy antibiotikummal. Már a második nap sokkal jobban voltam, köszönhetően az otthoni fűtött szobánál és alvásnak. Így harmadik nap csak egy felet szedtem. Csütörtökre éreztem, hogy már teljesen meggyógyúltam és be is fejeztem az egyhetes kúrát.
Természetgyógyász magazinokban olvastam, hogy az antibiotikum nem gyógyít, csak a tüneteket enyhíti. A szervezet imunrednszerét kell erősíteni természetes dolgokkal. Ezt is tettem. Ittam a zöld teákat és a citromot és jó volt minden egy darabig
Aztán péntek estére éreztem mintha kezdenék visszaesni. Szombaton ugyanolyan rosszul éreztem magam, mint egy hete az orvos előtt. Be is vettem a maradék antibiot ami kimaradt, de most valamiért már semmit sem hatott. Nem szoktam hazudni. Visszamehetek így az orvoshoz holnap?
Mit fog mondani ? Feljelenthet népegészségügyi orvosi be nem tartott gyógyszerszedés miatt? Hazudjam hogy rendszeresen szedtem mégsem használt? Végülis nem használt semmit. Lehet azt fogja gondolni rossz a gyógyszer ír másikat? Ha elmondom neki az igazat lehet belőle bajom?
"Természetgyógyász magazinokban olvastam, hogy az antibiotikum nem gyógyít, csak a tüneteket enyhíti"
Ez egy igen nagy zöldség. Az antibiotikum baktériumölő hatású ennél okibb kezelést nehezen találsz. (Feltéve hogy baktérium okozta fertőzésről van szó.)
Köszönöm a hasznos tanácsokat!
Voltam orvosnál. Nem mondtam semmit csak a tüneteket. Ő nem kérdezett semmit. Azt sem mondta mi a bajom, csak felírt egy másik bogyót és kiírt megint egy hétre
Közben már kutya bajom. Kár volt ezt a náthát túlaggódnom. Ma este már be sem szedek semmit.
Boldog karácsonyt nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!