Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kit kéne feljelenteni?

Kit kéne feljelenteni?

Figyelt kérdés

Valaki onkine követ, ilyesmi, ez nem paranoia, én is értek hozzá valamennyire. Nem lehetetlen, de nem is olyan egyszerű, bár én soha se alacsonyodnék le erre a patkány szintre, meg nem is érdekel.

Mert hogy van az hogy én foglalkozok valamivel aztán helyettem írnak ki ide kérdést pl., igaz volt olyan hogy maga a kérdés hamarabb létrejött mint az esemény, egy része véletlen de a többi nem az, ez 100%.

Azt nem tudom hogy a weblapnak van e hozzá köze. Rendőrség foglalkozik ilyenekkel?

2019. szept. 2. 13:05
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Meg azt se értem hogy mégis kinek és mi haszna van ebből, anyagi haszna nincs, engem ez annyira nem is érdekel, mert tudom hogy kéne védekezni a férgek ellen.

Fb meg a google is elvileg csak azért követ hogy jobb reklámokat tudjon elém rakni, kár hogy nem látom a reklámokat. De annak legalább van valami értelme.

2019. szept. 2. 13:09
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Neked komoly problémák vannak a fejedben, javaslom szakember felkeresését.
2019. szept. 2. 13:42
 3/13 A kérdező kommentje:

Neked! Meg annak aki ezzel szórakozik.

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__szemproblemak__1007..

Ma voltam optikában szem vizsgálaton 11:30-kor. Rá 1 órára írják ezt a kérdést. Mi ez ha nem bizonyíték?

De ha így állunk én is ismerek pár trükköt, kali linuxban sokmindent meg lehet csinálni.

2019. szept. 2. 15:03
 4/13 anonim ***** válasza:
csodálatos vagy
2019. szept. 2. 15:46
 5/13 anonim ***** válasza:
Inkább törlöm is a kérdést a listámról, mert érzem ahogy folyamatosan halnak el tőled az agysejtjeim.
2019. szept. 2. 15:47
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Már megint te? Sokkal egyszerűbb lenne beszedni a gyógyszereid
2019. szept. 2. 16:59
 7/13 A kérdező kommentje:

Persze én vagyok hülye.

Normális választ nem tudtok írni.

2019. szept. 2. 17:23
 8/13 anonim ***** válasza:
#6 :DDDD Egyetértek :)
2019. szept. 2. 18:16
 9/13 A kérdező kommentje:
D:<
2019. szept. 2. 19:19
 10/13 anonim ***** válasza:
Én ma megyek optikába, s majdnem feltettem egy ehhez hasonló kérdést.
2019. szept. 3. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!