Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kit kéne feljelenteni?

Kit kéne feljelenteni?

Figyelt kérdés

Valaki onkine követ, ilyesmi, ez nem paranoia, én is értek hozzá valamennyire. Nem lehetetlen, de nem is olyan egyszerű, bár én soha se alacsonyodnék le erre a patkány szintre, meg nem is érdekel.

Mert hogy van az hogy én foglalkozok valamivel aztán helyettem írnak ki ide kérdést pl., igaz volt olyan hogy maga a kérdés hamarabb létrejött mint az esemény, egy része véletlen de a többi nem az, ez 100%.

Azt nem tudom hogy a weblapnak van e hozzá köze. Rendőrség foglalkozik ilyenekkel?

2019. szept. 2. 13:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A helyzet az, hogy nem követ senki online, legalább is nem így, az biztos. :-)

Ez amolyan „kognitív torzítás”, lehet, hogy annyira ráparázol bizonyos dolgokra, hogy az információhalomból, ami szembe jön veled azokra figyelsz, „pörögsz” rá, ami éppen nagyon foglalkoztat, és úgy tűnik, mintha lenne összefüggés a benned forgó gondolatok, és az elkapott infómorzsák között. De nincsen.

Rettenetesen sok kérdést írnak ide elég sokan, ne gondold, hogy aznap csak Te voltál szemészeten, és csak téged foglalkoztatott ez a kérdéskör.

Ha nem csak a GYK-t olvasod, biztosan feltűnt, hogy bármerre jársz ilyenkor a neten, hasonló témájú reklámok, cikkek bukkannak fel. Na, azok ott voltak egy hónappal azelőtt is, csak akkor éppen nem érdekelt, nem is figyeltél rá. Idáig a dolog még nagyjából természetes is, amikor viszont azon gondolkodsz, hogy kit kellene emiatt feljelenteni, az már valamilyen szintű paranoia, és ha nem tudsz ezen túllépni, valóban érdemes lenne ezt szakemberrel megvitatni négyszemközt (nem, itt nem találsz ilyet).

Ami pedig a Kali Linuxos gondolatodat illeti, azt is tudhatnád, hogy mindazokat a „trükköket”, amit a Kali Linuxoddal meg tudsz oldani, sokan (én is) megcsinálják egy mezei Windows-on is..

2019. szept. 3. 17:17
 12/13 A kérdező kommentje:

Utolsó amiket írtál az igaz lehet. De hidd el hogy nem így van.

Kali Linux az végülis hack program gyűjtemény rengeteg tutoriallal. Nem hiszem hogy mindenből találsz Windowsos verziót. Vagy te ekkorra pro vagy?

2019. szept. 4. 12:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Úgy is mondhatjuk.. :) A Kali-ban csak össze van szedve, de ezek bármelyik Linuxon elérhetők, nagyon sok Window-on és Mac-en is létezik. Ha meg nem, előállítod.
2019. szept. 5. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!