2/9 anonim válasza:
Bizonyos fajtákat igen, bizonyos fajtákat, vagy kisebbeket nem.
3/9 A kérdező kommentje:
Én fejfájással, szédüléssel, alkalmi kettőslátással mentem neurológiaiára, onnan küldtek CT-re, gondokok én már a legrosszabbra is, ezért szeretném tudni, hogy ezzel egyáltalán előrébb leszek e.
2019. okt. 18. 22:57
4/9 Ypszilon1980 válasza:
Nem leszel előrébb. CT-nél daganatban esetleges meszesedést ki lehet mutatni, gliómákra nem igazán nyerő választás. Általában ha daganatra van gyanú, akkor MRI kell kontrasztanyagos és anélküli módszerekkel, de persze CT is szükséges más problémák kizárására, mind a kettőt elszokták végeztetni.
Csak CT agydaganatnál eléggé banális hiba lenne, nem beszélve a stádium besorolás végett.
5/9 A kérdező kommentje:
Hm, hát ez remekül hangzik... Azért köszi a felvilágosítást!
2019. okt. 20. 15:28
6/9 anonim válasza:
Na mi lett a végén, mi volt a probléma?
7/9 A kérdező kommentje:
Rengeteg vizsgálat után generalizált szorongást diagnosztizáltak nálam, a fizikai tünetek ennek voltak betudhatóak. Szerencsére szervi probléma nem volt. :D
2020. nov. 30. 10:48
8/9 anonim válasza:
És hogy vagy azóta? A CT-t kontrasztanyaggal csináltattad?
9/9 A kérdező kommentje:
Ha jól emlékszem azzal csinálták, kellett valami kérdőívet kitölteni az elején ezzel kapcsolatban azthiszem. Az első kérdésedre válaszolva pedig.. Hát nem a legjobban. Sajnos nagyon megkeseríti az életemet, és a legrosszabb hogy rendre más más fizikai tüneteket produkál, amire folyamatosan képes vagyok ráparázni. Mostanában kifejezetten nehéz, és bár járok terápiára, nem soka javul a helyzet.
2020. dec. 29. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!