Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Egy általános hasi ultrahang...

Egy általános hasi ultrahang kimutatja a hasi nyirokcsomókat?

Figyelt kérdés
Csináltak nekem hasi ultrahangot, de nem azzal a céllal, hogy nyirokcsomókat keressenek, hanem egy általános hasi UH-t kért a háziorvos. Ha lettek volna megnagyobbodott nyirokcsomók, de nem specifikusan azokat keresi az ultrahanggal vizsgáló orvos, akkor látta volna őket, ha lennének? Vagy érdemes direkt erre megismételtetve elmenni újból vizsgálatot kérni?

2019. szept. 2. 12:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Látta volna, ha lennének.
2019. szept. 2. 13:41
 2/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
70%
Ha látta volna, akkor leírta volna, de ez nem attól függ csak, hogy hogyan kérik meg a vizsgálatot. Van, hogy nem látja.
2019. szept. 2. 14:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Hogy értve van olyan, hogy nem látja? Hogy nem figyeli, vagy hogy olyan helyen van, ahol takarásban van és nem láthatja az UH?
2019. szept. 2. 14:24
 4/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
72%
Is-is. Ott is csak bizonyos nagyságokat tud meglátni, de függ a vizsgálófejtől is, a géptől is. Ha nagy gond lenne, azt azért látta volna véleményem szerint.
2019. szept. 2. 14:31
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod!

Minden esetre holnap megismételtetem más helyen a vizsgálatot, biztos, ami biztos!

2019. szept. 2. 14:32
 6/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
57%
Bár mondjuk nem értem a kérdésben mit értesz általános hasi ultrahang alatt?
2019. szept. 2. 20:17
 7/7 anonim válasza:
Igen, nekem egyszer meg volt 1 nagyobbodva és olyan rosszul voltam tőle hogy már járni sem tudtam, de kimutatta hogy ez a probléma pedig nem konkrétan emiatt küldtek be, hanem vakbélgyanuval. 2 napig szedtem gyógyszert és kutya bajom azóta.
2019. szept. 8. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!